loader
bg-category
2 måder at slå din Firefox til i Windows Explorer Filhåndtering

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Er du afhængig af Firefox? Firefox er en fantastisk browser med tonsvis af tilføjelser, der kan gøre din browser til alt fra at tjekke din email til at fange screenshots. Du kan nu endelig omdanne din Firefox-browser til en Windows Explorer-filhåndtering på 2 enkle måder. Det gør dig mere produktiv og sparer dig masser af tid.

Plugin til Internet Explorer-fanen

Først skal du downloade Internet Explorer Tab-plugin til Firefox. Når du har installeret pluginet, skal du genstarte din Firefox-browser.

Nu åbner du en ny fane og konverterer den til Internet Explorer-fanen ved at klikke på Firefox-ikonet i statuslinjen nederst som vist på skærmbilledet.

Nu er din Firefox-faneblad konverteret til Internet Explorer-fanen. Type fil: /// C: / (hvor C er drevbogstavet, kan du indtaste et drevbogstav her) i adresselinjen.

Det bedste indtil nu er, at du kan bogmærke det når som helst, så hvis du vil have adgang til en bestemt mappe næste gang, skal du blot klikke på bogmærket og den åbner den med det samme.

FireFly-plugin

FireFly er et godt plugin, som automatisk konverterer din Firefox-browser til en Windows Explorer-filhåndtering. Installer denne tilføjelse (det er 1.4mb tung) og genstart din browser.

Trykke Ctrl + F12 og dette åbner en ny FireFly-fane, og du vil se dine drev som vist på skærmbilledet nedenfor.

Dette plugin giver dig masser af muligheder at vælge imellem, klik blot på Fil og vælg derefter Indstillinger som vist på skærmbilledet nedenfor, åbner dette opsætningsvindue. Her kan du vælge at vise skjulte filer, vælge baggrundsbillede osv.

Det er det. Nu behøver du ikke at åbne Windows Explorer-filhåndtering igen, da du nu kan få adgang til alt fra Firefox.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer