loader
bg-category
Sådan optager du streaming af videoindhold nemt fra skrivebordet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Internettet har tonsvis af gode video- og lydindhold, som alle kan optage med den rigtige software. Dette indlæg vil indeholde metoder på hvordan man optager streaming video og lyd ved hjælp af de bedste tilgængelige softwareværktøjer. Vi vil også diskutere optagelse video chat fra MSN / Yahoo messenger nemt.

Optag alt på din skærm

Med det rigtige software-værktøj kan du optage næsten alt som vises på din computerskærm fra videochat til streaming webcam video. Debut Video Caturing Software kan fange video i ethvert format, det være sig AVI, WMV osv. Og frem for alt det er et freeware og vil ikke koste dig et bukke.

Sådan Capture Video

Debut Video Capturing Software er designet til at være meget let og intuitivt at bruge. Du skal blot downloade det herfra og installere det. Installation er ret nemt, når den er installeret, giver den dig mulighed for at konfigurere indstillingerne.

 

Efter konfigurationen er færdig, starter softwaren straks indholdet på skærmen, indtil du angiver, at du enten skal fange en del af skærmen eller til fange fra en enhed som et webcam.

 

Hvis du vil optage en streaming video på Windows Media Player, eller hvis du har en videochat og vil optage det, skal du blot angive den del af skærmen, og hvis du vil ændre filformatet, kan du også gøre det.

 

Ved at vælge den ovenfor viste mulighed kan du optage video af en del af en skærm, hvis den optager video fra msn eller yahoo chat eller live streaming indhold. Når du vælger en del af skærmen begynder det at fange indholdet af den pågældende del som vist i billede nedenfor.

 

Ovenstående billede viser et skærmbillede af menuen Indstillinger, hvor du kan ændre indstillingerne for FPS (rammer per sekund) og videooptagelsesenhed (for at optage video via webcam), hvilket betyder at du ikke behøver forskellige software til at fange en streaming video eller en videochat denne software gør alt og gør det godt. Denne software lader dig også få et skærmbillede af den del af skærmen eller hele skrivebordet, som derefter placeres i en bestemt mappe.

 

Jeg håber, at dette indlæg var nyttigt nok til at forstå, hvordan man optager streaming video eller videooptagelse fra et webcam alt ved en enkelt software. Hvis du finder dette indlæg nyttigt, bedes du give en tilbagemelding i kommentarerne nedenfor.

 

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer