loader
bg-category
Retune tillader fjernbetjening af iTunes-afspilning fra Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Den digitale lydkontrolprotokol (DACP), der blev introduceret af Apple, giver iDevice-brugere mulighed for fjernstyring af den stationære iTunes-applikation fra deres mobile enheder via et delt WiFi-netværk. Ønsker du kunne gøre det samme via din Android enhed? Frisk til Play Butik, genindstille tillader Android-brugere at styre iTunes-skrivebordsprogrammet eksternt. Der er ingen grund til at installere yderligere desktop server apps eller bære besværet med manuelt at konfigurere omfattende fjernforbindelsesindstillinger. Alt du skal gøre er at sikre, at din computer samt Android-enhed er forbundet til det samme WiFi-netværk. Appen parrer begge enheder via en unik parringskode, hvorefter du kan fjernstyret afspilning af musik og lydstyrkeniveauer på din iTunes, se afspilningslister, iTunes U indhold og Genius-blandinger, vælg dine yndlingskanaler, styre din iTunes DJ, lav iTunes-stream til Apple TV, og søg i dit iTunes-bibliotek for det ønskede medie.

Før vi fortsætter videre, skal det nævnes her, at Retune ikke er den eneste app af sin art, der er tilgængelig på markedet. Der findes flere løsninger allerede derude, men de fleste af dem er enten betalt, begrænsede forsøg eller ikke helt Holo-tema, hvilket gør Retune til en god mulighed.

Når du lancerer appen, præsenteres du med en 4-cifret kode, som du skal føje til iTunes-applikationen, for at parre din Android-enhed til den. Kontroller igen, at din mobilenhed og computer er tilsluttet det samme WiFi-netværk.

Gå derefter videre til Rediger> Indstillinger> Deling fanen i iTunes, og aktiver den Del mit bibliotek på mit lokale netværk mulighed. Dernæst, gå over til Enheder fane og aktivere Tillad iTunes lydkontrol fra fjernhøjttalere mulighed. Du skal nu kunne se din enhed opført i iTunes 'venstre rude.

Når du er parret, kan du se dit iTunes-bibliotek, komplet med synkroniseret indhold, i Android-appen. Brug rullemenuen øverst til venstre ved at vælge det multimedieindhold, du vil afspille på din computer.

Hvad angår konfigurationen, lader appen dig aktivere sine baggrundstjenester og indstille den brugerdefinerede frakoblingstid (i minutter), når skærmen går i seng. Android 4.1 Jelly Bean eller højere brugere kan udnytte sine interaktive meddelelser til at styre afspilning lige fra notifikationsskyggen.

Vær opmærksom på, at Retune er en iTunes-fjernbetjening, og understøtter ikke streamingmedie til din Android-enhed. For det kan du tjekke tidligere gennemgået TuneSync HomeStream.

Retune er en gratis app, der kræver Android 3.2 (Honeycomb) eller højere til at køre og er kompatibel med iTunes 10.3 eller nyere. Vi har givet et link til den nyeste version af iTunes nedenfor.

Download Retune til Android

Download iTunes fra Apple

Opdatering: Retune er lige blevet opdateret til v1.9.0 med en hel del imponerende funktioner, som f.eks. Komplet iTunes 11 og dens Up Next-funktion support, lockscreen-kontroller, mulighed for at vælge brugerdefineret visning ved lanceringen af ​​appen og forbedret sanginformation.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer