Varer Bestil Inventory System - Inventory Management App til Android

Varer Bestil Inventory System - Inventory Management App til Android
Varer Bestil Inventory System - Inventory Management App til Android
Anonim

Der er ingen mangel på apps i Android Market, der er designet specielt til virksomhedsejere. Men få af dem bringer så omfattende et sæt funktioner som det gør Ordrebeholdningsbeholdningssystem. Indledningsvis kun tilgængelig for iOS-brugere, vareordrerbeholdningssystem er nu også tilgængelig til Android. Med denne app kan du nemt administrere og spore alle dine ordrer, lager og salg sammen med at benytte indbyggede rapporteringsfunktioner til dit overskud / tab, lukkede ordrer og lagerbeholdninger på venstre hånd. App'en tilbyder rigelig customizability til din lagerstyring og hjælper dig med at opretholde / spore relevante poster på en bedre og pæn måde. Detaljer, skærmbilleder og downloadlink efter pause.

Image
Image

Hvis du nogensinde søgte en app, der kunne hjælpe dig med at administrere / spore / rapportere dine ordrer og varebeholdninger, kunne dette vise sig at være den nøjagtige løsning. Du behøver ikke installere hektiske applikationer på dit skrivebord eller outsource dine lagerstyringsopgaver. I stedet kan du gøre alt selv ved din Android. Med vareordrebeholdnings system præsenteres alle dine lagerrelaterede informations- og administrationsfunktioner via et iOS-lignende brugerinterface, der sporer separate faner til Produkter, Mine Ordrer, Lager, Salg og Mere (til rapportering og tilpasning). Som standard har appen bare et par produktkategorier som eksempler: frugt og grøntsager. Der er dog mulighed for manuelt at tilføje så mange kategorier som du vil. For at tilføje en ny produktkategori skal du trykke på knappen Mere fanebladet, vælg Kategori, tryk på plus (+) knappen, indtast kategorinavnet og endelig, tryk på Gemme.

Image
Image
Image
Image

Du kan tilføje flere produkter under hver kategori ved at trykke på plus-knappen (+) på fanen Produkter. På samme måde kan nye produkter for hver kategori også tilføjes ved at trykke på plus-knappen (+) på den relevante kategori skærm, der kan åbnes ved at trykke Mere> Kategori og vælge en foretrukken kategori. Appens søgelinje er til din tjeneste på skærmen Produkter, Mine ordrer og opgørelser for at hjælpe dig med at finde den relevante vare / kategori, du leder efter.

Image
Image
Image
Image

For hvert tilføjet produkt er der mulighed for at vælge den tilhørende kategori, produktnavn, køb og pris, enhed og lagerbeholdningsnummer (SKU) for at spore det let. Standardenheder og valuta kan ændres fra Mere> Sætmenuer sammen med en mulighed for at skifte Track salg ved Inventory indstilling til / fra. Ved at dreje til venstre på et produkt kan du slette det, mens svejsning i modsat retning fører dig til produktets beskrivelsesside. Til Slet alt produkter på én gang, tryk Menu> Slet alle.

Under Mine Ordrer fanebladet, kan du se, sortere og filtrere alle dine ordrer, liste alle dine mangler og sende det til din grossist for opfyldelse. Du kan også oprette en fortegnelse for en valgt ordre. Bare tryk på et produkt af din smag, vælg Ja at lancere Tilføj opgørelse menuen og indtast de ønskede detaljer. App'en informerer dig om alle de inventar, der er tilgængelige på hånden, hvor meget der er kommet ind, og hvor meget der faktisk gik ud i løbet af en bestemt periode.

The Inventory Fanen giver dig mulighed for at administrere dine varebeholdninger. Du kan tilføje opfyldelsesordrer fra fanebladet Min ordre (lige nævnt ovenfor), angive mængden af varebeholdninger til venstre og spore de tilgængelige til salg. Fra denne fane kan du også definere købspris og standard salgspris, der skal bruges til rapportering til beregning af resultat. Fra Salg fanebladet, kan du nemt tilføje og spore dit salg (ved lager eller ved salg).

Image
Image
Image
Image

Udover at lade dig tilpasse dine produktkategorier, brugerprofil og appindstillinger, skal du Mere Fanen giver dig mulighed for at rapportere dine diverse opgørelsesoplysninger som fortjeneste og tab, lukkede ordrer og opgørelse på hånden til de pågældende organer via e-mail.

Kort sagt, du har rigelig kontrol over hele dit lagerstyringssystem på din enhed med vareordrebeholdnings system. Den bedste del af hele aftalen: den er tilgængelig i Android Market helt gratis.

Hent vareordrebeholdnings system til Android

Populært emne.