loader
bg-category
Deaktiver iAds: Bloker iAds i iPhone og iPad Apps [Cydia Tweak]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

På trods af at du kender alle vigtigheden af ​​et bestemt objekt, kan du stadig slippe af med det. Annoncer er en sådan artikel, der er en del af vores daglige liv, holder mange ventures op og kører, men viser sig stadig at være en gener for brugerne. Du vil vide, hvad vi taler om her, hvis du nogensinde har rørt øverste bjælke på din iPhones skærm mens du spiller Paper Toss og har et helt godt spil forstyrret. Så hvis du er en jailbroken iOS-bruger, Deaktiver iAds vil sørge for, at du ikke lider på grund af annoncer nogensinde igen.

Hvis du søger efter denne tweak i din Cydia butik, vil du sikkert ikke finde den med det samme. Det skyldes, at det er til stede i en af ​​de mindre kendte reposer, der hedder Kokoabim. Så først og fremmest skal du tilføje det repo til dine Cydia kilder (http://apt.kokoabim.com/ios). Gå videre til denne Kokoabim tutorial for at tilføje repo, hvis du er ny til Cydia og ikke ved, hvordan du tilføjer nye repos til din butik.

Når du har gjort det, skal du blot søge efter "Deaktiver iAds" og installere tweak. Det har ingen grænseflade enten som et springbrætikon eller i menuen Indstillinger. Justeringen træder først i kraft, når du igen fjeder din enhed efter installationen. Hvis det ikke gør det, skal du måske genstarte din enhed for at få det til at fungere. Resultatet er som lovet, som du kan se i skærmbilledet ovenfor.

Tweak er ledig og er helt diskret, garanterer helt sikkert et forsøg.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer