loader
bg-category
Anvend temaer til din iPhone eller iPad Mapper med BeautiFolders

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I gårdag fremhævede vi vigtigheden af ​​at tilføje tilpasning til din iPhones mappeikoner for at forbedre enhedens generelle udseende ved at bruge Cydia tweak navngivet FolderIcons. Det ser ud til, at jailbreak-udviklerne virkelig er i mappe tilpasning til iOS i disse dage. BeautiFolders er levende bevis for denne erklæring. Det er endnu en tweak, der har til formål at gøre dine mappeikoner bedre, ved at tilføje foruddefinerede eller brugerdefinerede temaer til mappeikoner. Nogle mennesker kan overveje det for lille en funktion at genere sig om det, men hvis du er på en jailbroken iPad, er mappens ikonstørrelse stor nok til at være synlig for de fleste brugere. Der er nogle rigtig gode ikonmodi tilgængelige i tweaket, og du er sikker på at elske det nye udseende af mapper på din iOS-enhed efter brug af BeautiFolders.

Det er ikke, at standardikonet, der repræsenterer mapper i iOS, ser ondt ud på nogen måde (selvom åbning af en mappe er en smule at hoppe ind i et sort hul). Det er, at brugerne bliver trætte af at se på samme brugergruppe dag efter dag. Det er her, hvor BeautiFolders er til nytte. Dette ledig tweak er tilgængelig på ModMyi repo i Cydia butikken, og hvis du kun planlægger at bruge temaerne fra udviklerne, så er det ret nemt at bruge.

Der er fire temapakker, der følger med appen. Efter installationen navigerer du til din iDevice's Settings menu, og i fanen Udvidelser finder du BeautiFolders tweak. Alt denne menu giver dig mulighed for at vælge, er at vælge et af de eksisterende temaer og anvende dem på alle de mapper, der findes på din iPhone.

Du kan dog også oprette et eget tema til mapperne. Den komplette vejledning til at oprette dine egne mappemaer findes i appen. For at se det, skal du få adgang til filsystemet på din enhed (vi brugte iFile - en Cydia app). I filsystemet findes filen "Læs mig" på denne vej: / var / mobile / Bibliotek / Mapper

Følg instruktionerne i "Læs mig" -filen, og du vil få dit helt egen mappemne synligt i tweakens indstillingsmenu. Dette kan virke som en masse indsats for en lille opgave, men i sidste ende ser mapperne sig ret cool ud. Og hvis du ikke ønsker at gå igennem alle problemer, kan du holde fast i temaerne, der følger med tweak.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer