loader
bg-category
Drawpr: Drop og del filer uden besværet med tilmeldinger [Web]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vil du hurtigt dele filer uden at gennemgå hele e-mail-processen? drawpr er en helt ny fildeling web app, der giver dig mulighed for at uploade dine filer i kun et par enkle trin. Bare slip dine filer i bucket for at uploade dem, kopiere linket og send det til alle, du vil have, eller bare del på Facebook. drawpr er et hurtigt og praktisk værktøj, der gør fildeling, adgang til og lagring meget lettere. Ingen tilmelding er påkrævet, selv om tjenesten anbefaler det. Desuden kan du gøre dine filer adgangskodebeskyttet.

Du kan enten trække dine filer til bucket eller bare klikke på bucket for at uploade filer gennem browsing. Registrerede brugere har adgang til deres filer længere end uregistrerede medlemmer, og filer, der ikke er adgang til i maks. 60 dage, slettes automatisk.

drawpr uploader hurtigt filerne og giver dig mulighed for at dele dem på Facebook. Forhåbentlig vil flere sociale netværk blive integreret med appen i fremtiden.

Denne webapp giver dig mulighed for at dele og få adgang til filer, og det er helt gratis. Forbedre din fildeling erfaring med drawpr, og tjek det ud på linket nedenfor.

Besøg drawpr

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer