loader
bg-category
Game Critic For iPhone er en omfattende Gaming News Client

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis det handler om spil, er det der på Spilkritiker. Det er hvad denne iPhone / iPod Touch app handler om. Spilverdenen er en stadigt voksende arena, der fanger offentlighedens interesse i eksponentielt voksende tal. Langt væk er de tidspunkter, hvor spil blev betragtet som noget for børnene. Denne industri har absorberet mennesker i alle aldre. Hvis du er en ægte gamer og gerne holder dig ajour med de seneste udviklinger i spilverdenen, så skal du muligvis referere til flere kilder. Og stadig meget få kilder fortæller dig om de nye spil, der er varme på markedet. For alle spilfreaks er Game Critic nu her, hvilket giver dig alt relateret til spil, du kan tænke på. Er du spil? Læs videre.

Vi dækkede en lignende app til Windows Phone 7 ved navn ESRB. Game Critic er dog til iOS brugere og har mange forskellige funktioner.

Platformkategorier

Spil er kategoriseret baseret på den gaming platform, de tilhører. Derudover er der en separat kategori af Topspil som omfatter de bedst vurderede spil uanset platformen.

Raffinere

Gennemse en hel kategori for besværlig for dig, men ved ikke præcis, hvad du leder efter? Du skal ikke bekymre dig, bare tryk på knappen Forfine og se spillene sorteret og vises som du vælger. Dette gøres ved hjælp af muligheder, herunder sortering af tidslinjer, genre og ratingbaseret sortering af titler.

Søg og favoritter

Vil du vide alt om et bestemt spil? Hit søgning, og du vil se spillet du ledte efter. Hvis du virkelig kan lide det, kan du trykke på stjerneknappen nederst og tilføje den til dine favoritter.

Bedømmelser & anmeldelser

Hvert spil får to slags ratings, kritikernes bedømmelse (tilgængelig for hver titel) og brugerbedømmelse (hvis nogen har bedømt det pågældende spil). Du er også vist et antal anmeldelser for de fleste spil skrevet både af professionelle kritikere og bare spillere.

Deling og køb

Du kan dele enhver spilanmeldelse, du kan lide ved at bruge Facebook og Twitter, appen leveres med indbygget integration af disse sociale giganter. Indkøb af en app er også mulig via Game Critic, og selvom du ikke vil købe den der, er det altid rart at vide, hvor meget en titel er værd.

Snyd og videoer

Vi reddede bedst til sidst, Game Critic lader dig vide, hvordan man kommer ud af en vanskelig situation i ethvert spil eller den hemmelige snyde, som ingen andre ved.Hit View Videoer og alle de YouTube-videoer, der er relateret til spillet, vises for din visning.

Hvor meget skal du betale for alt dette? Ikke noget! App'en er ledig, så bare gå over til appbutikken og få denne gamingcyklus på din iDevice.

Download spilkritiker

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer