loader
bg-category
Chat i Skype Online Messenger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For nylig havde jeg brug for at tale med en af ​​mine venner i dag på Skype, men ønskede ikke at downloade desktop-klienten. Der er nogle situationer, hvor du ikke vil installere desktop-klienten, og jeg faldt i en af ​​dem. Personligt bruger jeg aldrig Skype-klient på netbook, det skyldes, at der allerede er nogle apps, der kører, og Skype ville spise ekstra hukommelse.

Antag at du har en lånt laptop eller netbook, hvordan ville du Skype med dine venner uden at skulle downloade, installere og endelig afinstallere desktop-klienten? Hvad hvis du sidder på en offentlig computer og har brug for hurtigt at tale med nogen over Skype?

Skrivebordsklienten til Skype til Mac, Linux og Windows er nu historie. Møde Imo.im, den nyeste webtjeneste, der stille opbygger en morderplatform. Vi gennemgik det i sidste uge, men behovet opstod ikke før i dag.

Vælg Skype, indtast brugernavn / adgangskode, og tryk Log på. Vent et par sekunder, og du er i. Log-in tid for Skype-skrivebordsklienten er mere end 30 sekunder på min side med en 4Mbit-forbindelse, mens Imo.im kunne logge ind inden for 10 sekunder. Skal vi kalde dette imponerende?

Vælg den ven med hvem du vil tale chat eller videochat fra højre side og tryk på det respektive link, der er angivet oven på chatdialogvinduet. Du kan også dele en fil med kun to klik.

Så hvordan var lydkvaliteten? I min venes egne ord, "Stemme kvalitet er lidt lav sammenlignet med desktop klient men er meget forståelig." Og jeg har en tendens til at være enige. Dette kan enten skyldes, at Imo.im forsøger at gøre talechat problemfri (ved at reducere kvaliteten) eller på grund af det faktum, at min ven brugte Skype på sin iPhone.

Afslutningsvis vil jeg forblive, at det er en fantastisk måde at foretage et hurtigt stemme- eller videoopkald uden at spilde mere tid. Den minimalistiske design kombineret med stor funktionalitet gør Imo.im til en slags online Skype messenger.

Imo.im

Hvis du kender til nogen anden tjeneste, der understøtter Skype, så lad os vide, og vi vil give det et skud. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer