loader
bg-category
PhotoBooth til Windows 7 Bringer Mac OS X Style Photo Booth til Windows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Photo Booth er et fotooptagende program, som leveres forudinstalleret med Mac OS X og iPad 2. Det giver mulighed for at tage billeder og anvende effekter på dem som termisk kamera, spejl, X Ray, Light Tunnel, Kaleidoscope, Squeeze, Twirl og Stretch . Hvis du er fan af Photo Booth og gerne vil bruge den på din Windows 7-pc, skal du tjekke udPhotoBooth til Win7. Det er en bærbar applikation udviklet af en tredjepartsudvikler til at give Windows 7-brugere Macs Photo Booth for hurtigt at tage snaps og tilføje effekter til dem. Andre end sædvanlige virkninger, der er til stede i den originale Photo Booth, PhotoBooth til Win7 giver også yderligere effekter og delings muligheder for at uploade billeder til Facebook og Flickr.

Når den er lanceret, registrerer den automatisk dit webcam og giver mulighed for at tage snaps. Klik effekter for at se de mange effekter, der kan anvendes øjeblikkeligt. Vælg blot en ønsket effekt, og tryk på Kamera knappen for at tage snap.

Når kameraikonet er klikket, bliver timeren aktiv og begynder at tage snaps efter 3 sekunder. Hvis du vælger en effekt, tages fire miniaturebilleder efter hinanden. For et enkelt billede skal du trykke på kameraknappen uden at vælge Effekter.

I modsætning til Photo Booth ansøgning til Mac er der ingen mulighed for at dele billeder via e-mail, men du kan dele dit billede på Facebook og Flickr ved at godkende din konto. For at gemme dit billede til det lokale drev, skal du klikke på Hent og vælg en destination for at gemme den.

PhotoBooth til Win7 leveres også med yderligere effekter som talrige baggrunde og yderligere spejl effekter, der ikke er tilgængelige i den originale Photo Booth applikation.

PhotoBooth For Win7 er udviklet kun til Windows 7. Det er ikke blevet testet på tidligere versioner af Windows.

Download PhotoBooth til Win7

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer