loader
bg-category
Sådan deaktiveres sikkerhedskopieringsdatafiler i Windows 7

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I lighed med tidligere versioner af Windows giver Windows 7 dig mulighed for at tilpasse systemværktøjer til kerner og ændre deres funktioner efter dine krav. Det omfatter Microsoft Management Console snap-in kaldet Lokal gruppepolitik editor, som gør det muligt at ændre system- og brugerkonfigurationer. Bortset fra Windows-kernevirksomheder kan du aktivere / deaktivere Windows-funktioner. Du kan f.eks. Begrænse brugere fra at få adgang til Windows-kontrolpanelapplets, deaktivere Personaliseringsindstillinger osv. Du ved måske, at Windows har mulighed for at sikkerhedskopiere bruger- og systemdatafiler. Denne indstilling er som standard aktiveret i Windows 7, men hvis du ikke har brug for sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktionen, skal du gennemgå følgende enkle trin for at deaktivere automatisk backupfunktion.

Klik Start, skriv gpedit.msc og tryk på Gå ind, vil den blive indlæst.

Nu i venstre side rude, navigere til Brugerkonfiguration> Administrative skabeloner> Windows-komponenter> Backup> Client.

Find den Sluk evnen til at sikkerhedskopiere datafiler mulighed i højre side hovedvindue, højreklik på det og vælg Redigere mulighed.

Her vælger du Aktiver valg og klik på ansøge knap.

Nu kan brugere ikke sikkerhedskopiere data. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer