loader
bg-category
MKV Media Player Codec til Windows 7

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For nylig kom jeg over et interessant stykke add-in udviklet af DivX kaldet DivX Tech Preview der tilføjer understøttelse af Matroska (MKV-format) til både Windows Media Player og Windows Media Center i begge Windows 7. Microsoft giver helt sikkert en hel forbedring i Windows Media Player. Det kan nu afspilles næsten hvilket format som helst, men desværre spiller det ikke videoer i MKV-format. Så hvad er MKV format? I lægmandens sigt er det et HD-format, der kan indeholde ubegrænset antal videoer, lyd, billeder og undertekster sporet i en enkelt beholder.

De fleste HD-videoer, der er tilgængelige online, er i MKV-format, og du kan ikke afspille dem ved hjælp af standard Windows Media Player. Denne tilføjelse tilføjer understøttelse af Matroska-filafspilning og udover det muliggør også video thumbnails og viser detaljerede oplysninger om filer af dette format i Windows Stifinder.

Skærmbilledet ovenfor taget fra udviklerens side opsummerer stort set funktionerne

En anden fordel ved at bruge denne tilføjelse i henhold til DivX er, at du vil kunne bruge hardwareacceleration til H.264-videoafkodning via H.264-dekoderen (kun hvor det understøttes).

Download DivX Tech Preview

Denne tilføjelse er til Windows 7. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer