loader
bg-category
Aktivér og deaktiver Windows 7 Network Discovery

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når du vil overføre data til klientmaskiner, der er tilsluttet i et netværk, skal du først oprette forbindelse til dem og derefter kopiere / flytte filer og mapper. I modsætning til Windows XP, som ofte kræver, at brugere manuelt indtaster systemets kildeplacering (IP-adresse) i et netværk for at dele data, tilbyder Windows Vista og Windows 7 Network Discovery-funktionen, som giver brugerne mulighed for at se alle klientsystemerne på netværket. Windows giver dig mulighed for at aktivere denne funktion for nemt at dele filer med andre computere på et netværk. Når du vil begrænse andre fra at få adgang til dine delte mapper, kan du bare slukke for Network Discovery. Denne funktion er som standard aktiveret, men kan nemt deaktiveres. I dette indlæg vil vi guide dig igennem processen med at deaktivere Network Discovery-funktionen i Windows 7.

Først og fremmest gå til kontrolpanelet og vælg Store ikoner mulighed fra View By kategori.

Når du er færdig, skal du vælge Netværks-og delingscenter valgmulighed, og vælg derefter på den næste skærm Skift indstillinger for avanceret deling valgmulighed fra venstre side.

Her finder du Sluk netværksopdagelse mulighed og tjek det, det er det, nu er din computer ikke synlig over netværket.

Hvis du vil aktivere denne indstilling igen, skal du blot tjekke Aktivér netværksopdagelse mulighed som vist i ovenstående skærmbillede. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer