loader
bg-category
Download CM9 Apollo Music Player APK til alle Android ICS-enheder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Holo-themed standard musikafspiller af CyanogenMod 9 brugerdefineret ROM til Android er en ret poleret og funktionsladet app, som vi allerede har set på detaljeret. Baseret mere eller mindre langs de samme linjer, Apollo Music Player er en helt ny musikafspiller, der følger med Nightly Builds af CM9 som ROM's standard musikapp. Her er nogle gode nyheder for alle Android 4.0 (eller højere) Ice Cream Sandwich brugere. Apollo Music Player er nu tilgængelig til download på en hvilken som helst enhed, der rocker en ICS-baseret ROM, og som standard CM9-stock musikapp, kræver denne også ikke, at din enhed skal have rod. Blandt andet ændrer Apollo Music Player som standard et hvidt tema i forhold til det slanke, sorte tema, vi så med den tidligere app. Der er en hel del andre subtile, men alligevel eftertragtede funktioner, som deler Apollo fra ex-CM9 standard musikafspiller.

Før vi hopper på positiverne, lad os først se på de manglende bits, samtidig med at vi overvejer at det er bare en alfa-udgivelse. Ligesom den tidligere CM9 musikafspiller, understøtter Apollo endnu ikke Google Music integration, hvor årsagen er, at Google Music API ikke er tilgængelig for udviklere. Desuden kører appen i lige portræt orientering, giver absolut ingen konfigurationer overhovedet og findes i øjeblikket kun i et par forskellige nuancer af temaer (sort og hvid).

Når det er sagt, må man beundre det superlødte brugergrænseflade, renere udseende og en temmelig langvarig liste over funktioner, som Apollo bringer til bordet. Disse omfatter:

  • Nem navigation til de nødvendige musikfiler ved at filtrere sporene i henhold til Nyligt, Kunstnere, Album, Sange, Playlister og Genrer.
  • Mulighed for at se kunstnere og album via Metro-stylet fliseorienteret interface. At trykke på en albumflise afslører de underliggende spor sammen med den automatisk hentede albumkunst. At trykke på en kunstners flise lister relevante musikalbummer, der er til stede på din enhed, og ved at swipe til venstre vises forskellige spor i disse album.
  • Indbygget søgefunktion til at søge over din musikdatabase for nødvendige spor.
  • En netop designet musikafspiller interface, der tilbyder forskellige musikafspilningskontroller, blandede og gentage knapper, albumkunst og sporinformation. Swiping mod højre fra musikafspillerens grænseflade afslører Spiller nu liste.

  • En 5-bånds equalizer med bass boost og 3D effekt kontrol.
  • Mulighed for at hoppe til Google Play Musikbibliotek (Play Music Butik) for at søge efter og købe spor og album af dine favorit kunstnere.
  • En ryddig lille handlingslinje nederst på skærmen, der huser lignende, søg og menuknapper. Ved at skubbe denne bar mod venstre vises musikafspilningskontrollerne, mens langtrykning det afslører din sangkø på en lodret rulningsliste (som i hvilken måde de seneste apps er angivet i ICS).
  • Styring af musikafspilning gennem appens kompakte meddelelsespanel widget.
  • Mulighed for at vælge fra tre forskellige størrelser af Apollo Music Player-widgets til at styre musikafspilning lige fra din startskærm.
  • Øjeblikkelig musikdeling med dine venner fra spillerens grænseflade.

Apollo Music Player er klar til at blive udgivet officielt i Google Play Butik i de kommende dage (med Gingerbread support, og mange flere godbidder bliver lovet). Men hvis du allerede er en ICS-bruger, behøver du ikke længere vente på at få fat i appen. Klik på linket nedenfor for at gå over til appens officielle side, der indeholder downloadlinket til Apollo Music Player's APK.

Opdatering: Appen er nu officielt tilgængelig i Google Play Butik. Det kræver Android 2.3 (Gingerbread) eller højere at køre, og kan downloades gratis via linket nedenfor.

Download Apollo Music Player til Android

[via SeeingPixels]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer