loader
bg-category
Se Live Cricket Scores med ESPN Cricinfo App til Windows 8

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Cricket er måske ikke den mest populære sport i verden, men uanset fans er det ligefrem vanvittigt om spillet. Med hold fra alle verdensdele, som Europa, Asien, Australien og Afrika, følger fans gerne med deres favoritspillere og teams, og bortset fra fjernsynet er en af ​​de bedste måder at gøre det på cricinfo. com hjemmeside. Det giver cricket fans med en enorm database af nyheder, artikler, statistikker og andre oplysninger. Windows 8 og RT ved hjælp af cricket fans ville være glade for at vide, at den officielleESPN Cricinfo er nu tilgængelig i Windows Store. App'en giver dig mulighed for at se Live scores, overskrifter, Udvalgte artikler, Seneste nyheder og holde dig opdateret med Nuværende serier. Ligesom dens iOS-, Android- og Windows Phone-varianter giver det dig mulighed for at se nyheder, der kun er relateret til dit landshold eller hele cricket-verdenen. Du får komplette scorecards sammen med de seneste nyheder og billeder af løbende kampe.

For at få appen, gå til Windows Store, skriv "espn cricinfo" og tryk på Enter. Vælg ESPN Cricinfo-fliser fra resultaterne for at gå over til sin Windows-butiksside for installation. Alternativt kan du ramme linket, der findes i bunden af ​​denne artikel.

Hovedgrænsefladen i applikationen har dataene opdelt i flere kategorier, herunder Live (antal nuværende kampe), Serie, Overskrifter, Funktioner og Nyheder.

Højreklik på et sted inde i grænsefladen (eller skubbe ind fra bunden eller toppen) afslører applinjen, som giver dig adgang til enhver kategori fra hvor som helst i appen. Opdateringsknappen nederst til højre giver dig mulighed for at opdatere scorerne og nyhedsartiklerne manuelt.

Vælg enhver Live Match for at se de aktuelle statistikker i detaljer. Bortset fra resuméet af kampen, kan du se det komplette scorecard, ball-by-ball kommentar, nyheder og fotos.

Menuen Indstillinger kan fås ved at trykke på genvejstasten Win + I på din computer eller svinge ind fra højre på din Windows 8-tablet og vælge indstillingen Indstillinger fra Charms Bar, der vises. Cricinfos indstillingsmenu giver dig mulighed for at ændre standardregionen for sektionen Nyhedsoverskrifter og skifte temperaturenheder mellem Celsius og Fahrenheit.

Hvis du er en cricket fan, og ofte finder dig for travlt til at se hele spil, vil du helt sikkert finde brug for denne app på din Windows 8 enhed. En god måde at bruge den på uden at forstyrre dit arbejde ville være at snap appen til den ene side af skærmen for at holde op med scoren, mens du fortsætter dit arbejde i den anden halvdel.

ESPN Cricinfo virker på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows 8.

Få ESPN Cricinfo fra Windows Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer