loader
bg-category
1Tap Quick Bar: Omfattende Tilpas Android Notification Panel

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Holdet bag et par enormt succesfulde Android-apps, Root Uninstaller og Smart RAM Booster er tilbage i erhvervslivet, og den app, der tilbydes denne gang, er uden tvivl den mest omfattende anmeldelses widget-personaliseringsløsning, som vi har stødt på hidtil. Overgår alsidigheden og niveauet for tilpasning af de fleste (hvis ikke alle) sine modparter, 1Tap Quick Bar forsøger at forbedre din multitasking oplevelse på Android manifold. Det gør det ved at bemyndige dig med muligheden for at tilpasse bar / widget (er) til din Android-meddelelsespanel, så du hurtigt kan starte nødvendige programmer og udløse systemskifter, musikafspilningskontroller, hurtige starthandlinger, kontaktinteraktioner og / eller stort set alle aspekter af din Android, som du ønsker at have lige ved hånden. Det giver dig mulighed for at stable op til så mange som seks forskellige apps, opgaver, systemindstillinger og / eller nødvendige kontroller på en fuldt tilpasset meddelelsespanel widget. I nogle få vandhaner kan du definere flere brugerdefinerede widgets, komplet med et valg efter eget valg, og aktiver kun de nødvendige. Omfanget af personalisering varierer fra at angive en brugerdefineret widget til baggrunds og tekstsynbarhed til at vælge fra forskellige ikonsæt og tekstfarve til widgetindholdet.

1Tap Quick Bar er måske ikke den eneste app af sin type i Google Play Butik, men det er bestemt en særlig blandt sine samtidige på grund af dens hypertilpasningsevne, pris ($ 0) og vigtigere fordi det ikke har været designet til kun at arbejde på bestemte mærker eller brugerdefinerede Android-ROM'er, som det er tilfældet med en hel del andre alternative løsninger.

 

 

Med denne særlige app kan du føje til hver brugerdefineret statuslinje widget uanset hvilken kombination af elementer du kan lide. Der kan være en widget til din web browsing behov, en anden kan huske din musik playliste og afspilningskontroller, mens en tredjedel kan bære dit valgte system veksle. For at skære det kort, bringer 1Tap Quick Bar frem uendelige muligheder, når det kommer til at tilpasse din Android's statusbjælke widgets. Alt du skal gøre er at oprette en ny widget og begynde at vælge dit yndlingsindhold inden for de tilgængelige kategorier ved blot at trykke på de nødvendige elementer. Hver tilføjet vare vises på forhåndsvisningslinjen øverst og kan fjernes derfra med et tryk.

 

 

Bortset fra dit foretrukne system og tredjepartsapps, bogmærker, kortretninger, specifikke kontaktinteraktioner (kald, tekstning, mailing), Dropbox-mappe og yndlingsmusik-spilleliste, har du mulighed for at tilføje flere relativt vanskelige at navigere i linjen -til valgmuligheder, f.eks. batteriinfo, brugerdefineret tekstindtastningsmetode, brugergrænseflade, skærm timeout-skift, løbe service-liste, proxy-indstillinger, brugerdefinerede medier afspilningskontroller og whatnot! En anden god ting ved 1Tap Quick Bar er, at den opretholder detaljeret historie om dine nyligt brugte apps / indstillinger, så du nemt kan genbruge dem i en anden linje pr. Krav.

Har du brug for at tinker med udseendet af dine 1Tap barer? Bare hoved over Design fanebladet, og du er klar til at pynte den aktuelle bjælke, som du vil. I denne henseende har du mulighed for at vælge mellem næsten et halvt dusin forskellige brugerdefinerede baggrunde, ikonsæt, tekstfarver, statuslinjeikoner, flere divider-stilarter og muligheden for at se / skjule titel på tilføjede elementer.

 

Som tidligere nævnt vises hver brugerdefineret widget på appens startskærm og kan deaktiveres efter ønske. For at fjerne eller deaktivere en bestemt widget, skal du bare holde den nede i et par sekunder. Glemte vi at nævne det uhyre hjælpsomme 1-tast indstilling genvej at appen har på tilbud? Selvfølgelig ikke! Omdrejningspunktet, hvis det tilføjes til en widget, giver dig hurtig adgang til ikke mindre end 30 forskellige aspekter af din Android fra under samme tag. Forskellige muligheder, der er inkluderet i denne særlige widget, omfatter skifte til mobildata, skærmretning, volumenkontrolpanel, medieafspilningskontroller, 1-taps RAM optimizer, appleder, Wi-Fi-tethering, NFC-indstillinger, hurtig søgelinje, indstillinger for automatisk synkronisering, kamera, løbende tjenester og meget mere.

 

 

Det skal nævnes her, at 1Tap Quick Bar er en gratis app, der lader dig spille rundt med kun en brugerdefineret bar / widget ad gangen. For at løfte denne begrænsning kan du ty til købsfunktionen i appen og opgradere til en Nybegynder, Præmie eller Ultimate konto for at få dine hænder på 2, 5 eller ubegrænset samtidig aktive barer for henholdsvis $ 1,22, $ 2,44 eller $ 3,06.

Download 1Tap Quick Bar til Android

Opdatering: Bruger, der ønsker at lægge hænderne på 1Tap Quick Bar-widgets lige fra deres hjemmeskærme, kan glæde sig, da den seneste opdatering (version 1.1.3) i appen tilføjer muligheden for at installere de samme hyper-tilpassede widgets til din Android-startskærm ligesom du har lavet på enhedens meddelelsespanel.

 

1Tap Quick Bar-hjemmeskærm widgets er tilgængelige i flere størrelser, der er i stand til at idrætte brugerspecificerede systemomskifter, appgenveje og / eller kontakter. Som altid har du fuldstændig kontrol over at angive design, layout og indhold af dine widgets, som du vil.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer