loader
bg-category
Appy Gamer: En slank og brugerdefineret nyheds app til spillere [Android, iOS]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At være en almindelig smartphone apps reviewer, føler jeg mig helt velsignet for at komme på tværs af tilbud fra nogle af giganterne og anerkendte navne i erhvervslivet. Se på begivenhederne i de seneste tre dage, først var det Root Uninstaller, der kom op med Smart Settings - en nifty løsning til personliggørelse og automatisk skifte mellem Android lyd og system profiler. Så i går introducerede OneLouder Apps os formentlig den mest innovative og funktionsrige Twitter-klient til Android og iOS-drevne enheder i form af Skiver til Twitter. I dag er MobilsRepulic-turneringen - skaberne af flere intuitive nyhedsaggregerende smartphone-apps, som Appy Geek, Glam Life, News Republic og Sports Republic - for at frigøre endnu en smuk og nyhederne, der er gratis. Mens Appy Geek var rettet mod geeks og tech elskere, havde Glam Life dig dækket med alle de seneste begivenheder fra modeverdenen, forsøgte sportsrepublikken at tiltrække ivrige sportsfølgere, og nyhedsrepublikken omfattede nyhedsbreve fra næsten alle vågner af livet, holdets seneste udgivelse, Appy Gamer, har til formål at være hardcore-spillernes one-stop-shop for at få daglige døsighed af spilnyheder fra stort set alle kendte platforme, herunder pc, mobil, Xbox, PS3, Nintendo og næsten enhver pålidelig nyhedskilde derude.

 

 

Appens smukt lagde interface gør navigation til forskellige sektioner yderst praktisk. Faktisk, hvis du havde en chance for at lege med holdets tidligere udgivne sportsrepublik, lærer du straks, at Appy Gamer bruger næsten samme motor, som man allerede har set med den tidligere, med den eneste forskel at være i emnet adresseret: Spil (i stedet for sport).

 

Der er tusindvis af nyhedsartikler aggregeret fra en lang række kilder for at holde dig opdateret med det, der er igangværende og kommende i spillets verden. Tilpasning og indholdsundersøgelse ligger i kernen i Appy Gamer, da den giver dig fuld kontrol over næsten hver enkelt facet af appen, herunder hjemmeskærmen, nyhedskilder, meddelelser og whatnot.

Det hele begynder med Flipboard-lignende fliser-orienteret hjemmeskærm, der kan være selvkureret ved kun at tilføje nyhedsemner / -kanaler af interesse. Som nogensinde er der masser af midler til at udforske nye emner og nyhedskilder. Du kan vælge blandt de trending emner, featured eller noget, du måske har søgt manuelt. Inkluderet i pakken er også MobileRepublics signaturinteraktiv TagNav Explorer funktion, der hjælper brugerne med at pluk et emne med et valg fra en tag cloud-orienteret grænseflade.

 

Som med Appy Geek og Sports Republic er tag Cloud UI fås i tre forskellige stilarter (Classic, 3D Sphere & 3D Wheel). Mens du udforsker historier under et bestemt emne, kan du sortere indhold efter dato, humør eller videoer. Du har mulighed for at indstille en kanal som en featured hjemmeskærm, aktivere underretninger for de nødvendige emner, og / eller deaktiver alle meddelelser i løbet af natperioden.

Fra og med nu henter appen alle sine gaming-relaterede nyheder og multimedieindhold fra følgende kilder:

 • CVG
 • Edge
 • Eurogamer
 • Gamerzines
 • gamrReview
 • Golden Joysticks
 • imediamonkey
 • iPhone Gamer Blog
 • KJBcast
 • Nintendo Insider
 • Nu Gamer
 • PC Gamer
 • Pocket-lint
 • Klar op
 • Slide to Play
 • VG24 / 7
 • VGChartz
 • og masser af andre

Hver historie suppleres med rigeligt informativt, interaktivt og multimedieindhold. Når det er sagt, er der et helt andet multimedieafsnit i appen, som lader dig filtrere det nyeste ud Billeder og Videoer fra spildomænerne. Afsnittet Videoer er praktisk, især hvis du leder efter dine yndlingsspils anmeldelser, forhåndsvisninger, video gennemgange, ekspertanalyse og meget mere.

Ligesom enhver anden historie er der mulighed for at bedømme videoer ved at vælge det relevante humør for det. Et humør er skildringen af ​​dit svar / reaktion på en bestemt historie. Baseret på typen af ​​nyheder, kan dit humør variere hvor som helst fra LOL (godt lide meget) til Game Over (ikke for tilfreds).

Enhver artikel kan gemmes, deles og / eller vurderes fra nyhedsskærmen. Plus, du kan indstille skrifttypestørrelsen, skifte mellem dag / nat læsningstilstand eller hoppe til tag cloud-grænsefladen for at undersøge andre emner, der er relevante for den valgte.

 

Appen er tilgængelig i otte forskellige udgaver, herunder fransk, tysk, engelsk (international, britisk og amerikansk version), italiensk og spansk (spansk og international version). Hver udgave er let tilgængelig, hvilket betyder at du ikke behøver at downloade den nødvendige udgave separat.

 

 

Sidst men ikke mindst, bruger Appy Gamer et par forskellige stilarter af widgets, som giver dig mulighed for at holde øje med alle de seneste nyhedshistorier samt kun de billeder, der er relevante for det valgte emne lige fra din Android-startskærm. En komplet tabletoptimeret version af Appy Gamer er også tilgængelig i Google Play Butik samt iTunes App Store.

Download Appy Gamer til Android

Download Appy Gamer til iPhone, iPad og iPod touch

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer