loader
bg-category
Kontrol kamera af en Android eller iOS-enhed ved hjælp af en anden med fjernbetjening

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For nylig omfattede en af ​​mine AddictiveTips-kolleger Wi-Fi-kamera, en iOS-app, der ved at parre et par iDevices sammen via Wi-Fi eller Bluetooth gør det muligt for en at snap fotos med kameraet på den anden. Som det ofte er tilfældet, når en interessant app ankommer på en platform, har brugerne på tværs af den anden platform tendens til at blive nysgerrige om tilgængeligheden af ​​lignende apps til deres enheder. Selv om det ikke er kendt, om WiFi-kameraet vil blive stillet til rådighed for Android-brugere, har vi et meget godt alternativ til vores læsere. Remote Shot er en gratis Android- og iOS-app, der fungerer på næsten samme måde som WiFi-kamera, hvilket betyder, at du fjernt kan se og fange, uanset hvad kameraet på den anden enhed kigger på. Der kan dog kun oprettes forbindelse via Bluetooth. Når du er parret, har du fuld kontrol over kameraet på målenheden, herunder skift mellem front og bag kameravisning, optagelse af billeder eller videoer, valg af lommelygte og aktivering af selvudløser eller udbrudstilstand.

 

Udeladelse af den japanske vejledningsskærm er der absolut ingenting om Remote Shot, der er svært at forstå. Alt du skal gøre er at sikre, at appen er installeret og kører på begge enheder. Hvis du glemmer at aktivere Bluetooth på en af ​​enhederne på forhånd, må du ikke bekymre dig, da appen hjælper dig med processen uden at skulle navigere væk til enhedens indstillingsskærm. Remote Shot starter direkte til søgeren, hvor den nederste halvdel af skærmen springer sport eller skifter til de ovennævnte muligheder. Zoomskyderen kan findes sammen med skærmens højre kant.

 

Parringsknappen øverst lader dig bestemme, om du vil have enheden til at fungere som en Kamera eller Fjern(i modsætning til WiFi-kamera tillader Remote Shot ikke, at begge enheder kontrolleres af den anden på samme tid). I begge tilfælde bliver du bedt om at vælge den anden enhed fra listen over nærliggende Bluetooth-enheder. Når du er parret med målenheden, skal du være i stand til fjernt at se, hvad der er inden for søgeren til den anden enhed. Som tidligere nævnt understøtter appen en Burst Shot-tilstand, som giver dig mulighed for at tage billeder med 3, 7, 10 og 15 billeder i sekundet. Timerfunktionen kan bruges til automatisk at optage et billede efter 3, 7 10 eller 15 sekunder. I Android-varianten af ​​appen kan medier, der er fanget gennem appen, findes i RemoteShot mappe på begge enheder.

Vi har testet appen med en Galaxy Nexus og Samsung Galaxy S combo, hvor begge enheder reagerede fejlfrit, som både fjernbetjeningen og målet. Da forbindelsen er etableret via Bluetooth, er det helt fint, at appen tager sin tid til at hente billeder fra målenheden.

Download Remote Shot til Android

Download Remote Shot til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer