loader
bg-category
Instagram 3.0 til Android & iOS giver dig mulighed for at se Geo-Tagged Photos on Map

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du troede, at Instagram altid ville være tilfældet med at anvende en håndfuld retrofiltre på dine billeder, dele dem over det sociale netværk og derefter se dem på ensformede lister og grids, var du forkert! Sammen med at introducere flere smarte UI-forbedringer i den seneste Instagram-opdatering, har holdet bag en af ​​de mest populære sociale fotodeling Android og iOS apps introduceret en helt ny funktion kaldet Fotokort. Opdateringen ser den officielle Android og iOS-klient fra Instagram til version 3, og mens der ikke er nye filtre, hvor du kan lege med, er der denne fantastiske nye fotokort, der som navnet antyder, sætter et strejf af geolokation til dit foto browsing og deling oplevelse. I enkle ord kan du nu se dine og dine tilhængers geo-taggete billeder på et kort for at se det nøjagtige sted, hvor de vidunderlige øjeblikke blev snappet. Også introduceret i opdateringen er en fuldstændig renoveret og velpoleret brugerprofilside, populært foto-galleri og uploader-skærm. Det er ikke alt opdateringen medfører også snappier ydeevne, uendelig scrolling af feeds (sige farvel til 'Indlæs mere ' knappen), mulighed for at rapportere brugere og kopiere billedwebadresser (kun iOS).

 

Alle andre pyntegjenstander, der blev annonceret i den seneste Instagram opdatering til side, er det fotokortfunktionen, der sandsynligvis vil få fat i opmærksomheden hos en og alle. Ikke kun funktionen tilføjer nye dimensioner til billedbrowsing via Instagram, men hjælper dig også med at huske, hvor lige præcis på Jorden (bogstaveligt talt) fangede du disse billeder. Hvis en bruger har en privat konto, kan deres fotokort kun udforskes af godkendte tilhængere. Ellers er du autoriseret til at se et brugers kort, du vil have. Den nævnte funktion kan fås ved at trykke på Fotokort knappen på en brugers profilskærm.

 

Derefter bliver du taget til miniaturebilledkortvisningen, hvor hver miniature repræsenterer fotoets geo-placering. Tælleren oven på hver miniature viser det samlede antal fotos, der blev taget og delt fra et bestemt sted. For at geo-tag og lave dine egne fotos synlige på kortet, er alt du skal gøre markeret Tilføj til fotokort afkrydsningsfeltet på uploader skærmen. Skærmen sagde nu giver dig også mulighed for at skrive forholdsvis lange billedtekster for billeder, så du måske kan fortælle din historie bag billedet på mere detaljeret vis. Derudover kan du vælge et billede fra dit Galleri, som du vil dele, og geo-tag det med en brugerdefineret placering (drevet af Foursquare).

 

App'ens Udforske sektionen har også modtaget en ansigtsløftning for at præsentere os med en nydesignet gittervisning, der nu viser maksimalt tre (større) fotominiaturer pr. række i stedet for fire.

Hvis du endnu ikke har modtaget den seneste Instagram opdatering på din smartphone, eller ser frem til at opleve fornemmelsen af ​​denne rekordbrydende app på din enhed for første gang, ventes nedenstående downloadlinks.

Download Instagram v3.0.4 til Android

Download Instagram v3.0 til iPhone, iPad og iPod Touch

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer