loader
bg-category
Gør iPhone: Administrer dine projekter og samarbejd med teammedlemmer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du nogensinde har været i en jobsamtale, skal du vide, hvor meget vægt de fleste organisationer sætter på teamwork og evnen til at styre en gruppe mennesker, der arbejder på et bestemt projekt. De gør det med god grund. Projektledelse er jo ikke en nem opgave. At holde øje med, hvem der skal gøre, hvad der på et givet tidspunkt kan få dig til en plage, og derfor er lidt hjælp i den henseende altid velkommen. gøre er en webservice, der er beregnet til at hjælpe dig med at styre projekter og samarbejde effektivt og uden besvær med alle dine holdmedlemmer. Tjenesten har eksisteret i et stykke tid, men nu kan du bruge det på farten med den officielle Do klient til iPhone, iPad og iPod Touch.

 

Den største ulempe ved Do-appen er, at det kun er inviteret, det vil sige, hvis du ikke allerede har en konto til webtjenesten. For os blev udbudsforespørgslen underholdt efter en ventetid på 4 dage. Hvis du allerede har en konto på tjenesten, kan du logge ind på appen.

Do er grundlæggende designet til at styre og skabe to ting. Den første er selvfølgelig Projekter, mens den anden er Noter. Hvis du vil, kan du oprette en ny Opgave eller et helt nyt projekt ved blot at trykke på den lille '+' knap nederst på appens startskærm. Når et projekt er oprettet, kan du tilføje flere teammedlemmer til det og tilknytte et antal Opgaver med et bestemt projekt.

 

App'en giver dig mulighed for at søge gennem dine egne data samt de projekter, som du har tagget af andre brugere. Det fungerer også som en postkasse til dine projekter. Du kan modtage al kommunikation fra andre projektmedlemmer i Indgående afsnit.

De data, du føjer til appen, synkroniseres automatisk med webtjenesten. Selvom du ikke er en del af et projekt, kan du bede om sin administrator for at lade dig abonnere på det. Dette kan gøres inde fra appens Abonnenter afsnit.

Selv om invitationsbegrænsningen er ret irriterende, kan man kun håbe at denne betingelse vil blive fjernet, når appen forlader det testfase. Appen er tilgængelig gratis på iTunes App Store. Klik på linket nedenfor, for at gå over til dens downloadside.

Gør download

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer