loader
bg-category
WeeFlashlight til iPhone: Control LED Flash fra Notification Center

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Før iOS 5 behandlede Apples mobilplatform iPhone's kameradiode som en almindelig og almindelig kamera-LED. Men nu ændrer ting sig, og folk er klar over, at flashen kan være mere end blot et kameraunderstøttelsesværktøj. Brugen af ​​LED som alerter har eksisteret i lang tid i Android-enheder, men nu synes Apples at have erkendt, at kamerablitsen kan bruges til ekstra brug, da du nu kan bruge kameraets flash som LED-besked lys, hvis du er på iOS 5. Uanset hvad Apple gør, er jailbreak-fællesskabet aldrig for langt bagud, når du tager det et skridt videre. Det er hvad WeeFlashlight handler om. Det er en Cydia tweak, der giver brugerne en LED lommelygte, kontrollerbar lige fra Notification Center.

Det største problem her (i hvert fald i det mindste) er, at selv om du måske har opgraderet til iOS 5, er der kun en tæmmet jailbreak til rådighed for denne opdatering fra nu af.

WeeFlashLight er til stede i Cydia's Big Boss repo. Tweak er ret simpelt, og når du har downloadet det, er der ingen springbrætikon eller indstillinger, der kan tilpasses. Da tweak handler direkte med Notification Center, skal du muligvis aktivere det manuelt. Dette kan gøres ret let. Gå til menuen Meddelelser i lagerindstillinger-appen, og find den nyligt tilføjede post til WeeFlashlight-menuen. Der vil ikke være mere end en enkelt Aktiverknappen inde i den, og du skal skifte den om den ikke allerede er. Alt dette skal kun ske, hvis den nye lommelygte skifter ikke vises i din iPhone's Notification Center. Når det er vist der, skal du bare svinge ned på statuslinjen, og du vil se, at en ny linje er blevet tilføjet til Notificationscenter. Stangen til at styre lommelygten vises øverst. Tryk let på den, lyset tændes, tryk på det igen, og det er slukket. Der er ikke engang en fast del af tweakens bar, som du skal trykke for at gøre lommelygten til at fungere, og det sikrer, at brugerne kan tænde lommelygten helt og hurtigt. At være sådan en simpel tweak, WeeFlashlight er ledig, så giv det en chance, da det sikkert har potentialet til at erstatte alle andre lommelygte apps tilgængelige derude, måske undtagen dem der tilføjer lommelygter til låseskærm.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer