loader
bg-category
Gizmo Toolbar er smuk Docking App Launcher til Windows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Værktøjslinjer giver dig en hurtig og nem måde at få adgang til programmer og vedligeholde genveje uden at rotere dit skrivebord. I stedet for at gå til installationsstedet for hver applikation eller gemme mappe i en ofte tilgængelig mappe, ved hjælp af en tilpasset værktøjslinje, kan du åbne dem lige fra dit skrivebord. Tidligere dækkede vi OldBar, Coolbarz og Stardock Tiles, alle værktøjslinjeprogrammer, der giver dig mulighed for at administrere genveje til ofte anvendte applikationer. Vi fandt grænsefladen af ​​disse værktøjslinjer lidt sløv udseende, så vi opdagede en anden værktøjslinje launcher kaldet Gizmo Toolbar. Denne app giver dig mulighed for at aktivere flere værktøjslinjer på skrivebordet i forskellige stilarter og temaer. Det giver dig omfattende muligheder for at tilpasse stilen, farven, størrelsen, skrifttypen, opaciteten, opførelsen, placeringen osv. Af genveje. Tilføjelse af genveje til værktøjslinjen er bare et spørgsmål om at trække dem over værktøjslinjen. Hver værktøjslinje er tilgængelig på flere måder, såsom hurtigtast, mellemklik eller den almindelige gamle musemarkør.

Gizmo værktøjslinje er en del af Gizmo Central sæt af forsyningsselskaber. Under installationen behold kun Gizmo Central kontrolleret af dig vil ikke installere andre applikationer fra sættet.

Når installationen er færdig, skal du åbne Gizmo Manager for at opsætte de nødvendige værktøjslinjer. Det giver dig mulighed for at oprette og udførligt redigere værktøjslinjer i overensstemmelse med dine behov og præferencer. Du kan konfigurere Navn, Beskrivelse, værktøjslinje Visningsindstillinger, Indstillinger for visningsindstillinger, Brugervenlighed såsom hot keys og adfærd mv. fra Værktøjslinje opsætning af Gizmo Manager. Indstillinger for hver tilføjede værktøjslinje vises som en fane under Værktøjslinje opsætning. Træk applikationer og genveje over Ny vare område for at tilføje dem til den valgte værktøjslinje.

For at opsætte en ny værktøjslinje skal du højreklikke på Værktøjslinje opsætning menu til rådighed på venstre side og vælg Ny værktøjslinje for at starte installationsguiden for værktøjslinjen. Vælg Brug guiden og klik Næste at angive indstillinger for en ny værktøjslinje.

Vælg det ønskede Arrangement, placering og Tema af værktøjslinjen fra deres tilsvarende vinduer. Du kan vælge Slab (Firkantet) eller Karrusel (Cirkulær) som Arrangement, Top, Ned, Venstre, etc som Placering og Kardinal, Trækul, Dawn, Lime etc som Temaer på værktøjslinjen.

Fra Interaktion vinduet, skal du vælge adgangsmetoden for den nye værktøjslinje som den samme som andre, musemarkøren, den midterste museknap eller genvejstasten.

Indtast derefter en Navn og Beskrivelse på værktøjslinjen, og klik på Afslut for at aktivere det. Her er et skærmbillede af to værktøjslinjer, som vi lavede som en test.

Gizmo Toolbar virker på alle 32-bit og 64-bit versioner af Windows.

Download Gizmo Toolbar

[via freewaregenius]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer