loader
bg-category
Læs kommentarer på YouTube uden at miste videoafspilningsfokus [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Et problem med at se videoer på YouTube er at tabe skærmens fokus fra afspilningen, mens du ruller ned for at læse kommentarer.YouTube som det burde være, en Chrome-udvidelse, tilbyder en ny måde at gennemse og se videoindhold på YouTube. Udvidelsen fungerer rundt om det tabende fokusproblem ved elegant at tilføje rullefelter til relateret videoindhold og kommentarblok, hvilket eliminerer behovet for at rulle væk fra videospiller for at få vist kommentarer og relateret indhold. Desuden føjes en værktøjslinje med frem / tilbage, autoplay og shuffle knapper til bunden af ​​siden. Du kan også få vist miniaturevisning af alle relaterede videoer ved at holde musen over alle videoklip.

Med denne udvidelse kan du se videoen og læse kommentarer på samme tid. Kommentar sektionen får sin egen rullebjælke og krymper panelet fra sin oprindelige størrelse, så videoen aldrig bevæger sig uden fokus. En værktøjslinje med nyttige knapper tilføjes også til YouTube Videoer, hvorved du vælger at skifte mellem foregående / næste video, automatisk afspilning og aktivering af shuffle. Desuden giver miniaturebilledet previews dig mulighed for hurtigt at skimme gennem videoens indhold uden at skulle behøve at spille det, hvilket gør det lettere at finde indhold af din interesse.

Scrollbjælker tilføjes også til det relaterede videopanel, så du nemt kan rulle ned dem, mens du fortsætter med at se den aktuelt afspillede video.

Dette er en ganske praktisk udvidelse, der forbedrer din YouTube-videooplevelse oplevelse. Det giver YouTube et elegant udseende og giver dig mulighed for at nyde videoer og kommentarer på samme tid. Besøg linket nedenfor, prøv det og lad os vide, hvad du synes.

Installer YouTube, som det burde være for Chrome

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer