loader
bg-category
QuickText: Visual Studio ReSharper Ligesom Tekstudvidelse For Notepad ++

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

QuickText er et multifunktionelt tekstudvidelses- / tekstudskiftnings plugin til Notepad ++, som giver dig mulighed for at oprette tags til de mest brugte kode moduler og strukturer, så du ikke behøver at skrive dem igen og igen. I en nøddeskal er QuickText til Notepad ++, hvad ReSharper er til Visual Studio. Selv om det giver en bekvem konfigurationskonsol til at definere tags og deres substitutionstekst, kan du nemt foretage ændringer i defineret substitutionstekst og redigere og ændre 'tags' tekst. Det Tab nøglen er en triggernøgle. Når du har defineret tags og substitutionstekst, er alt, hvad du behøver, at skrive taggen, tryk på udløserknappen, og den vil erstatte tagteksten med defineret udskiftningstekst.

QuickText understøtter en bred vifte af programmeringssprog, herunder HTML, PHP, C, C + +, XML, ASP, SQL, VB, Objective-C, Java, Fortran, Perl, Assembly og så videre. Hvis du er en webudvikler og hader at trykke på 'større end' og 'mindre end' nøgler på tastaturet, mens du skriver HTML, PHP, XML osv. Tags, vil QuickText ændre måden du definerer tags i HTML og andre markup sprog; du kan knytte hoved tag med , og / hoved med I dialogboksen Valgmuligheder, Når du er oprettet, skal du skrive skrivehoved og derefter trykke på Tab-tasten, det erstatter det med det samme . På samme måde kan du knytte så mange koder, som du ikke kun vil spare tid, men også indsatsen for at overholde programmeringssprogsyntaxen.

Da det ikke pålægger en grænse for linjer eller tegn, der kan erstattes, kan du definere et helt kode modul, som f.eks. Java klasse erklæring med indrykket kodeblok og start og slut parentes med tag til hurtigt at erstatte det med defineret kode modul . QuickText leveres med både Unicode- og ANSI-versioner. Før du begynder at installere, skal du hente Om Notepad ++ dialog fra ? menuen, og tjek Notepad ++-udgaven. Hvis det er UNICODE, skal du pakke ud pakkepakken og kopiere QuickText.UNI.dll til Notepad ++ / plugins mappe, mens for ANSI udgave, kopi QuickText.ANSI.dll til Notepad ++ / plugins mappe.

Når korrekt korrekt pluginversion er kopieret, skal du starte Notepad ++, og åbne Valg fra QuickText-menuen, som er tilgængelig fra plugins.

I QuickText Configuration skal du bare vælge sproget fra venstre sidepanel og derefter indtaste Tagnavn. Nu skal du indtaste substitutionsteksten, der erstatter tagteksten. Skærmbilledet nedenfor viser if-else konstruktion tag til Java sprog. Ligeledes kan du oprette tags til næsten ethvert sprog efter eget valg.

Desuden, hvis du vil oprette tekstudvidelsesfunktion til normal tekst, skal du vælge Normal tekst fra sprog og derefter tilføje teksttag efterfulgt af erstatningstekst. Hvis du klikker på OK, gemmes ændringerne i tekstbiblioteket.

Da QuickText behandler gemte tekstuddrag separat i henhold til det definerede programmeringssprog, kan du oprette flere uddrag med samme navn til forskellige programmeringssprog. Det kontrollerer først filtypen, og erstatter derefter tekstbiten. Det betyder, at du kan oprette tag ved navn Klasse til Java, C, C ++, VB og andre programmeringssprog uden at skulle bekymre sig om tekstudskiftningskonflikter.

Desværre understøtter det ikke at definere tekstplaceringse, hvilket ville have gjort det endnu mere nyttigt, men det giver den mest kraftfulde tekstudskiftningsstyring til applikationsudviklere. Hvis du bruger Notepad ++ til dine kodingsprojekter, anbefaler vi at bruge denne udvidelse til at fremskynde udviklingsprocessen.

Det understøtter Notepad ++ 5.4 og højere. Test blev udført på 5.9.3.

Download QuickText

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer