Root MOTOACTV Android Watch On Gingerbread [Sådan]

Root MOTOACTV Android Watch On Gingerbread [Sådan]
Root MOTOACTV Android Watch On Gingerbread [Sådan]
Anonim

Verdens første Android-baserede armbåndsur bliver rodnet! Sporting en lille 1,6 "skærm, ville du undre dig over, hvorfor skulle nogen have brug for at rodde MOTOACTV eller for den sags skyld, kan være lidt overrasket over at se et armbåndsur, der kører Android. Nå, det er simpelt, fordi det kan gøres, og hvis du ejer denne ene af en slags enhed, vil du helt sikkert vil rod det. Påtænkt som et fitnessapparat med en mp3-afspiller og GPS til at spore dine jogs, kører enheden et meget tilpasset brugergrænseflade på Android 2.3 Gingerbread. Når du først har rodnet, har du også ClockworkMod-opsvinget tilgængeligt, men det er en anden ting. For øjeblikket fokuserer vi på at rotere enheden. Det er ikke din One Click-løsning, så vær meget forsigtig, men vi ved, at der ikke stoppes nogen, der ejer denne enhed.

Dette vil i øjeblikket kun fungere på 8GB-modellen og ikke den 16GB-en. Udvikleren har ikke lavet patches til 16GB-enheden. At dræbe denne enhed vil ikke give dig mulighed for at installere alle apps fra markedet på grund af

kompatibilitetsproblemer, men prøv din held. Du skal blinke Gapps fra nedenstående links.
kompatibilitetsproblemer, men prøv din held. Du skal blinke Gapps fra nedenstående links.

Disclaimer: Følg denne vejledning på egen risiko. AddictiveTips vil ikke være ansvarlig, hvis din enhed bliver beskadiget eller muret under processen.

Krav:

 • Skal køre firmware version 4.55.78.
 • Patched boot.img.
 • Gapps.
 • SuperoneClick.
 • ADB installeret på dit system. Se vores vejledning om, hvad der er ADB, og hvordan du installerer det.

Instruktioner:

 1. For at starte, download det patched boot billede og SuperoneClick.
 2. Kopier boot.img filen til mappen hvor fastboot.exe er i Android SDK.
 3. Start enheden i fastboot-tilstand. (Sluk for enheden, og hold tænd / sluk-knappen og startknappen i 3 sekunder og slip derefter.)
 4. Slut enheden til pc'en via USB og kør kommandoprompt eller terminal og indtast følgende kommandoer:

fastboot flash boot boot.img fastboot genstart

 1. Når du har genstartet, skal du køre SuperOneClick og trykke på Rod knappen for at starte rooting processen.
 2. Når du har genstartet, skal du sørge for, at USB-fejlfinding er aktiveret på din enhed Indstillinger> Programmer> Udvikling.
 3. Kør kommandoprompt eller terminal og indtast følgende kommandoer for at lave et backupbillede af din systempartition:

  adb shell dd hvis = / dev / block / mmcblk1p18 af = / sdcard / system.img bs = 1024 exit adb pull /sdcard/system.img system.img

 4. For at genaktivere masselagring og synkronisering med Motorola Tools, skal du køre denne kommando:

  adb shell stop adbd

Nu hvor du har din MOTOACTV forankret, vil du måske se vores vejledning om at installere ClockworkMod recovery på MOTOACTV.

[via cwm.me]

Populært emne.