loader
bg-category
Solid Renamer: Definer flere regler på et tidspunkt for omdøbning af batchfil

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når der downloades filer af forskellige typer fra internettet, såsom dokumenter, billeder, lyd og video, er der en ting, som alle har at gøre med på et eller andet tidspunkt: forkerte filnavne. Dette sker især i billedfiler, at navnet heller ikke er korrekt, eller bare en lang række tilfældige alfanumeriske tegn, som viser sig at være uden hjælp til at identificere indholdet af filen. Der er altid mulighed for at omdøbe filen, men det kan vise sig at være en ganske kedelig opgave, hvis der er et stort antal elementer, der skal afhjælpes. Tidligere har vi dækket flere omdøbningsværktøjer, såsom PDFN Batch File Rename Utility, et værktøj med forudindstillede build-n omdøbningsindstillinger, og Siren, et nyt kildebatch-fil omdøbningsværktøj, der bruger Regular Expressions. I dag har vi et andet lignende værktøj kaldet Solid Renamer Det giver dig mulighed for at tilføje flere regler til omdøbning af valgte filer.Programmet indeholder forskellige typer regler, som f.eks. Indsæt, Udskift, Klip, Prefix / Suffix, Øverste / Nedre Case og Enumerere. Det gode ved Solid Renamer er, at du kan bruge mere end en regel ad gangen, og hver enkelt kan let aktiveres eller deaktiveres for et bestemt sæt af filer.

Programmets hovedgrænseflade er opdelt i to ruder og har tre faner øverst til venstre, nemlig Filer, Regler og Indstillinger. Den venstre rude indeholder et fil- og mappetræ, som lader dig nemt tilføje filer til omdøbning. Da programmet har en indbygget filbrowser, kan du hurtigt tilføje filer fra flere mapper og straks omdøbe dem alle uden at skulle åbne en anden mappe for hvert sæt af filer. For at tilføje et element skal du blot åbne sin mappe i venstre side, vælge den ønskede fil og klikke på Tilføj knap øverst. Den valgte fil tilføjes til højre rude. Du kan fjerne et element eller hele listen ved hjælp af deres respektive knapper til rådighed nederst til højre.

Det Regler rude indeholder forskellige typer regler og deres indstillinger, der skal anvendes på filerne under omdøbsprocessen. Vælg regeltype, konfigurer den i overensstemmelse med de nødvendige indstillinger, og klik på knappen Tilføj regel for at anvende den på dine målfiler. De tilgængelige regler findes i Insert, Replace, Clip, Prefix / Suffix, Upper / Lower Case og Enumerate.

Når en regel tilføjes, kan du se i sektionen Historik i venstre side. Du kan bruge afkrydsningsfelterne til at aktivere eller deaktivere nogle af de tilføjede regler. Den højre side viser forhåndsvisningen af ​​alle omdøbningsændringer i realtid. Når alle indstillinger er færdige, skal du klikke på knappen Start omdøbning i nederste venstre hjørne for at starte omdøbsprocessen.

En ting, der mangler i applikationen, er en mulighed for at tilføje filer i en batchoperation. Du skal tilføje hver fil til programmet en efter en, hvilket gør det meget skuffet, når du omdøber et stort antal filer. Solid Renamer virker på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download Solid Renamer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer