loader
bg-category
Aktivér Windows 7 Auto Login Feature til kun defineret antal gange

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når du opretter flere brugere eller indstiller en adgangskode til en brugerkonto i Windows, skal du indtaste adgangskoden, hver gang du logger ind på Windows. Denne funktion tilføjer sikkerhedslag til adgang til brugerkonto, men det beder dig indtaste brugeradgangskodeadgangskoden hver gang du tænder din pc. Du ved måske, at både Windows 7 og Windows 8 tillader brugere at logge direkte til Windows uden at indtaste et kodeord. Ved brug af kontrolpanelet Avancerede brugerkonti (netplwiz) kan du nemt deaktivere indtaste adgangskode for at logge på Windows-indstilling. Dette hjælpeprogram gør det også muligt for systemadministratoren at angive hans / hendes adgangskode til automatisk at logge på sin konto uden at skulle indtaste adgangskoden. Ikke desto mindre gør aktivering af automatisk login-funktionen adgangskodebeskyttet brugerkonto sårbar over for eksterne angreb.

Windows giver ikke en nem måde at angive, hvor mange gange du automatisk vil logge ind på en adgangskodebeskyttet konto. Det er muligt, men det kan kun gøres ved at oprette en registreringsværdi ved navn AutoLogonCount under HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon. Men som altid er en tredjeparts ansøgning tilgængelig for at tage sig af denne manglende mulighed. I dag snuble vi over et program, der hedder IntelliAdmin, som giver dig mulighed for at aktivere automatisk login til adgangskodebeskyttede brugerkonti, samt angive det antal gange, du vil logge ind på Windows uden at indtaste adgangskoden.

Kort sagt konfigurerer dette hjælpeprogram både konfigurationspanelet for avancerede brugerkonti og Windows-registreringsdatabasen for at gøre det muligt for brugerne at logge ind på deres konto uden at skulle indtaste adgangskoden, for kun brugerdefineret antal gange.

For at indstille automatisk login skal du vælge Aktiver automatisk login og indtaste kontooplysningerne, herunder brugernavn og adgangskode. Klik derefter på Aktiver grænse nederst og indtast det antal gange, du gerne vil logge ind uden at indtaste adgangskoden. Klik på Anvend for at aktivere indstillingerne.

Hvis du bruger programmet til at aktivere automatisk login, skal du huske på, at denne funktion kun fungerer med ukrypteret brugerkontoadgangskode. IntelliAdmin virker på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download IntelliAdmin

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer