loader
bg-category
Screencast-O-Matic: Optag og upload screencasts til YouTube

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Screencasts er digitale optagelser af din computerskærm. Du kan tænke på dem som video skærmbilleder, der optager og viser de ændringer, der sker på din computerskærm i form af en video. Du kan tilføje screencasts til dit indhold for at levere din besked til brugerne på en bedre måde. Skærmbilleder tjener også samme formål, men screencasts giver et klarere billede til læserne om, hvad der sker, og hvad de skal gøre. På YouTube kan du endda finde komplette videoguide, som f.eks. Vejledning til, hvordan du kan rod din Android-telefon eller installere ROM'er på den. Tidligere har vi dækket mange applikationer til screencast-værktøjer, såsom Rylstim Screen Recorder, et nemt at bruge værktøj til optagelse af din skærm.Screencast-O-Matic er et web-baseret screencast-optagelsesprogram, som giver dig mulighed for at oprette screencasts, tilføje fortælling, uploade dem til Screencast-O-Matic & YouTube og gemme dine screencasts til din harddisk som en videofil.

For at starte optagelse screencasts, besøg Screencast-O-Matic og klik Start optagelse knap.

Dit system vil bekræfte den digitale signatur af Screencast-O-Matic, og bede dig om at lade programmet køre. Klik Løb at fortsætte. Når Java-applet er installeret på dit system, vises et rektangel med punkterede linjegrænser på skrivebordskærmen med Optagelse, Lydstyrke, Video Størrelse og Webcam indstillinger tilgængelige nederst. Du kan ændre størrelsen på screencast-optagelsesboksen ved at trække den med musen. Klik på den røde knap nederst til venstre for at starte og stoppe optagelse af screencasts.

Når du stopper optagelsen, skal du klikke på Færdig nederst til højre for at få adgang S-O-M Preview vindue. Det giver dig mulighed for at se screencast, Upload til Screencast-O-Matic eller Youtube til deling eller Gem til videofil.

Upload eller gem filen eller klik Udført med optagelsen knappen for at kassere videoen. Valg af en ønsket funktion fører dig til yderligere muligheder for operationen. For eksempel, hvis du klikker Gem til videofil, kan du vælge Video Type fraWindows Media (AVI), Quick Time (MP4), Flash (FLV) og Animeret billede (GIF), vælg en video Størrelse, Tilføj Noter, Tilføj tilskrifter og skifte Avancerede indstillinger såsom Fjern video, fjern lyd, Vis musemarkør etc.

Screencast-O-Matic har en gratis og pro-version. Den gratis version tillader maksimalt 15 min optagetid per screencast, har nr Vandmærke på eksport støtte nr Videoredigering Værktøj og nej Avanceret optagerkontrol. Pro-versionen er tilgængelig for $ 12 / år.

Besøg Screencast-O-Matic

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer