loader
bg-category
Indkod meddelelser & værdifulde tekst inde i billeder ved hjælp af Cipher Image Free

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Overførsel af følsomme oplysninger fra et sted til et andet uden at gå på kompromis med dataets privatliv er en vanskelig virksomhed i den nuværende verden, hvor endda dine kontoudtog er sikre fra hackergrupper og private personer. Skjul information inden for billeder kaldes Steganography, og det er en ret sikker metode til overførsel af følsomme data. På denne måde, indtil man ikke ved, at et billede indeholder data og har nøglen til at dekryptere det, kan man ikke komme til det. Hvis du leder efter et værktøj, der giver dig mulighed for at skjule data i billeder, læs videre.Cipher Image Free er et værktøj, der giver dig mulighed for at kode billeder og skjule værdifuld tekst i ethvert billede. Flere krypterede billeder sammen med skjult tekst kan også gemmes i en fil. Programmet understøtter mere end 21 billedformater og gør det muligt at gemme outputfilen i 7 forskellige formater. Cipher Image Free bruger 128-bit kryptering, og giver dig mulighed for enten at generere en automatisk nøgle eller oprette en af ​​dine egne.

Interfacet med Cipher Image har en Input rude til venstre, og Produktion ruden mod højre side. Input har Åbn billede, Indsæt billede fra udklipsholder, fjern markeret billede, ny nøgle, tilføj skjult tekst, fjern skjult tekst, krypter billede og Dekrypter billede knapper øverst, mens de indlæste billeder og Skrive eller læs Skjult tekst feltet vises midt i grænsefladen. Udgangspanelet på højre side har Gem billede som, Kopier til udklipsholder og Slet valgte billeder knapper til rådighed øverst.

For at kode et billede skal du klikke på Åbn billede og vælg et billede fra din samling. Klik derefter på Ny nøgle og enten generere en tilfældig nøgle eller indtaste en selv. Nøglen kan også gemmes i en tekstfil, så du ikke mister den. Vælg derefter Krypter billede, indtast den ønskede tekst i Skrive eller Læs skjult tekst felt, vælg Tilføj skjult tekst øverst og klik Tilføje. Fra den højre rude skal du vælge Kopier valgte billede og Indsæt billede fra udklipsholder til venstre for at se den krypterede tekst.

Tjek videoen nedenfor for en demo af ansøgningen.

Cipher Image Free arbejder på både 32-bit og 64-bit versioner af Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download Cipher Image Free

For flere applikationer af samme art kan du også tjekke SilentEye og OpenPuff.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer