loader
bg-category
Download CM9 Music App til Android ICS-enheder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Den endelige opbygning af CyanogenMod 9-tilpassede ROM til Android kan stadig være i rørledningerne, men brugerne har fået små stykker af dets awesomeness med hyppige intervaller. For det første var det alfa-versionen af ​​ROM'en selv, derefter en smag af sin native launcher (Trebuchet Launcher), og nu er det den officielle CyanogenMod 9 Music-app, der er blevet udgivet af udvikleren Andrew Neal på hans hjemmeside. Musikafspilleren er i øjeblikket tilgængelig for enheder, der kører CM9 eller Android 4.0 Ice Cream Sandwich og højere. Den har en ICS-standard-standardgrænseflade, men leveres med mulighed for at downloade og anvende skins, hvoraf den ene replikerer udseendet af Google Musik. Andre højdepunkter i afspilleren inkluderer muligheden for at købe og slette spor indenfor appen, brugerbar statuslinje UI, gestus og bevægelseskontrol, flere attraktive animationer til overgange mellem spor, omfattende sæt af lydforbedringsmuligheder (inklusive en 5-bånds equalizer) , og ICS-stil hjemmeskærm widgets i flere størrelser.

 

I modsætning til Google Music er appen for øjeblikket begrænset til kun at afspille dine lokale musikfiler og understøtter ikke at afspille dine yndlingsspor gemt på Google Music-skyen. Ifølge udvikleren kan den nævnte funktion aldrig blive inkorporeret, da Google endnu ikke har udgivet en API for den pågældende tjeneste. Udvikleren kunne dog inkorporere støtte til tekster, selv om det ikke er tegn på, at der sker i fremtidige opdateringer.

 

Hvis du vil føje til den lange liste over funktioner, som appen sporter, kan du indstille en sang som enhedens standard ringetone, mens du lytter til den, ryst din enhed for at sætte en pause / afspille musik eller vende den med forsiden ned for at stoppe midlertidigt.

 

Ikke alene kan du vælge hvilke knapper / knapper der skal vises i medieafspillerens grænseflade, men også definere brugerdefinerede gestus til at styre musik fra samme skærm.

 

 

Derudover er der mange muligheder for tilpasning til statuslinjekontrol. App'en giver dig fuld kontrol over, hvilke elementer af musikafspilleren der skal vises i statuslinjen, mens et spor afspilles. Du kan tilføje afspilningskontroller, aktivere albumkunst, justere skrifttypeindstillinger eller blot brugeMinimale indstillinger forudindstillinger.

 

 

Appens indstillinger giver dig mulighed for at forbedre lyden for de enkelte komponenter, herunder headsettet, Bluetooth eller enhedens højttaler. I denne henseende er der masser af equalizer-forudindstillinger at vælge imellem, og hvis du ikke finder nogen af ​​disse tilfredsstillende, kan du definere dine egne EQ-indstillinger.

 

Spilleren er klar til at blive officielt udgivet til Android Market i de kommende dage, men du behøver ikke længere vente på at få hænderne på denne fersken af ​​et produkt. Linket, der følger nedenfor, fører dig til appens officielle side, der indeholder yderligere oplysninger og download links til dets APK og temaer.

[via SeeingPixels]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer