loader
bg-category
Lydstyrke Trin giver dig mulighed for at tilpasse lydstyrken i IOS [Cydia]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er en perfektionist, og virkelig kræsen om, hvordan du lytter til dine yndlingssange på din iPhone, iPad eller iPod touch, så Volumen Trin er en Cydia tweak som er skræddersyet til dig. De fleste af os har været der, når den perfekte lydstyrke til en sang er et sted mellem to trin, og når du trykker på lydstyrken nede en gang, kan enten lyden for lavt, eller dreje det et skridt op, viser sig at være for meget. Denne tweak for jailbroken iOS-enheder vil lade brugerne tilpasse den måde, volumenknapper påvirker lydstyrken på. Det er også nyttigt, hvis du bare vil spare nogle få ekstra vandhaner og gøre lydstyrken mere forenklet, så en enkelt tryk er nok til at få lydstyrken på fuld niveau.

 

Volume Step er en gratis tweak, som kan downloades fra Big Boss-repo i Cydia. Når det først er installeret, vil der ikke være nye tilføjede ikoner på dit springbræt. Tweak fungerer gennem Indstillinger menu, og kan findes der under Udvidelser fane. Der er kun 2 muligheder i Volume Step's menu; Aktiver og Volumen Trinbeløb. Når du har aktiveret Volume Step, er du klar til at ændre trinbeløbet. Hvis du vælger et beløb, der er mindre end 100%, vil det tage mere end et tryk for at flytte gennem et enkelt trin, mens du vælger et højere niveau, får du springet gennem flere trin med et enkelt tryk på lydstyrkeknappen. Standardindstillingen er på 50%, mens trinnene selv rækker fra 30% til en massiv 400%! At have din iPhone volumenstrin sat til 400% betyder, at lydstyrkeniveauerne kun opdeles i 3 trin, og du kan hurtigt skifte mellem meget lav, normal og meget høj.

Funktionaliteten, der tilbydes af Volume Step, kan være for særlig og ubetydelig for nogle mennesker, men det kan overhovedet ikke koste noget, det kan komme til nytte hver eneste gang. Hvis du analyserer din telefonforbrug, er du sikker på at finde ud af, at du normalt har nogle få foretrukne volumenstrin, og resten forbliver ubrugte de fleste gange. Således kan du vælge et højere volumenstrin og eliminere alle ikke-relevante trin fra volumenstyringslinjen. Det skal her nævnes, at Volume Step tweak ikke påvirker App Switcher og Music app volumen skyderen på nogen måde, og fungerer bare på hardware volumen knapper.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer