loader
bg-category
Administrer din virksomhed på farten med Mobizy til WP7, iOS og Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Mobizy er en tjeneste, der for nylig blev udgivet på WP7, og det er den perfekte app til styring af enhver form for forretning. De aspekter af forretninger, der håndteres af Mobizy, spænder fra begivenhedsdatabase, klientlister og mange andre ting, som du normalt har brug for en overflod af apps og dokumentation. En anden ting, som gør Mobizy endnu mere nyttigt, er det at være cross-platform. Den er tilgængelig til Windows Phone 7, iOS, Android, Blackberry og Nokias Ovi Store. Læs videre for at vide alt om denne utroligt nyttige forretningschef.

 

Vi kigger på WP7-versionen af ​​Mobizy, da den svarer stort set til andre platformversioner. Før du kan begynde at bruge Mobizy, skal du tilmelde dig sine tjenester. Tilmelding er gratis, ligesom selve appen. Når du tilmelder dig via appen, vil du blive sendt en email til din leverede adresse, og du skal klikke på aktiveringslinket i den. I første omgang vil der bare være Konto mulighed på appens hjemmeside, men du skal fylde dette område senere. Der er to hovedområder af Mobizy; Brugere og Services. Brugere kan liste alle medarbejdere, der arbejder på et bestemt projekt. Det tillader også tilføjelse af korte beskrivelser af hver persons ansvar og den stilling, de har i organisationen.

 

 

I Services, du kan tilføje Salg, Social og Time Clock. App'en kan også holde styr på alle de ordrer, du skal opfylde, eller har leveret. Appen holder også ordre dato, pris og mængde gemt til senere visning. Hver forretning er forpligtet til at have et par møder en gang imellem. Du kan planlægge disse diskussioner og andre forretningsforpligtelser ved at logge dem ind under Begivenheder. Hvis du vil finjustere tingene lidt mere, er der Time Clock menu til det. Baseret på hvor mange ordrer du har opfyldt, og andre faktorer, vil Mobizy lave detaljerede pie-diagramgrafer for dig. Det Social sektion af Mobizy giver dig mulighed for at interagere med andre brugere, du har tilføjet til din profil.

Det bedste ved appen er dets evne til at integrere med posttjenester. Du kan sende noget til dine venner og kolleger, det være sig klientoplysninger, graferede rapporter og ordremelister. Abonnement på alle tjenester i Mobizy er gratis nu, men det kan ændre sig snart nok, når det efterlader sin beta-testfase.

Download Mobizy

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer