loader
bg-category
Undertekster Sync With Subtitle Workshop

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Der er forskellige teknikker og værktøjer, der giver brugerne mulighed for at synkronisere undertekster. De fleste brugere, der søger at synkronisere undertekster med en film, er ingen computereksperter, de er almindelige brugere, der har brug for en hurtig løsning. I dette indlæg følger jeg trinvis vejledning, som hjælper dig med at synkronisere underteksterne med en film. Kort sagt er hele processen ret let.

Vi vil bruge værktøjet Undertekst Workshop da jeg har fundet det at være det bedste derude. Kør programmet, gå til File -> Load subtitle, og vælg den undertekstfil, du vil synkronisere.

Nu når underteksten er indlæst, skal du blot gå til Film -> Åbn og vælg den video, som du vil synkronisere underteksterne med.

Videoen starter automatisk, men du kan sætte den i pause. Klik nu på den lille Sync-knap, der er markeret 'S', som vist på skærmbilledet nedenfor.

Dette åbner dialogboksen Juster undertekst i fanen Avanceret. Gå til simpel fane og indtast den første talte linje og den sidste talte linje.

Nu er det præcis det sted, hvor du skal eksperimentere. Hvis du mener, at underteksten vises 1,5 sekunder efter at den første linje er talt, skal du reducere tiden for både den første talte linje og den sidste talte linje med 1,5 sekunder.

Så formoder, at hvis den første linje tales på 00: 02: 12,500, så falder 1,5 sekunder, så bliver det 00: 02: 11.000. Og den sidste talte linje bliver fra 01: 36: 42,878 til 01: 36: 41,378.

Når du er færdig med at justere underteksten, skal du trykke på Juster. Gem nu denne nye undertekst ved at gå til Filer -> Gem som. Hvis det spørger om outputformatet, skal du vælge SubRip, da det fungerer med næsten alle medieafspillere. Hvis du vil gemme det i et andet format, er du velkommen til at gøre det.

Det er så nemt. Du vil vænne sig til denne proces efter det første forsøg og kan derefter synkronisere underteksterne inden for 2 minutter, jeg kan garantere det.

Download Undertekst Workshop (download findes på download-fanen)

Det virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Du kan også prøve undertekst Rediger. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer