loader
bg-category
Flash 10 Beta Player 2 udgivet til Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har modtaget nogle bekræftelsesrapporter fra vores kilder, at Flash Player er blevet opdateret til Android. Den nye Flash 10.1 til Android er version 10.1.72.4 Den nøjagtige funktionalitet og opdateringer i denne Flash-version afventer stadig officiel meddelelse, selv om vi med sikkerhed kan udlede, at det har til formål at rette nogle af problemerne i den tidligere version og bringe support til mere enheder muligvis sammen med væsentligt forbedret videoafspilningsydelse baseret på brugerfeedback. Læs videre for mere information.

Debatten om, hvorvidt flash er nødvendigt eller endda en god ide om mobile enheder eller ej, er varmt, da Apple fortsætter sit engagement om ikke at bringe flash-understøttelse til sine iPhone-, iPod Touch- og iPad-enheder, mens Android fortsat støtter platformen.

Fællesskabsmedlemmer har ved XDA udgivet en lækket version af den nyeste Adobe Flash Player i form af en .apk-fil, og hidtil har brugere, der har downloadet og installeret det, ikke rapporteret om problemer. I stedet har brugerne hævdet, at Flash-videokvalitet på deres Android-telefoner er drastisk forbedret, og så har Flash-komponentens indlæsningstid over kant, 3G og Wi-Fi efter opgradering til den nye version.

Den nye flash-version har også rettet lyd streaming problemet som en bruger hævder. Vi har ikke noget officielt Google eller Adobe-ord på dette indtil nu, men du kan downloade Flash 10 Beta 2 til Android og installere manuelt for at se, om det virkelig gør, hvad der rapporteres her.

For at installere det fra APK skal du overføre APK-filen til enhedens opbevaring, aktivere 'Eksterne kilder' fra Indstillinger> Programmer, og tryk derefter på APK-filen ved hjælp af en filhåndtering. Vi bruger ES File Explorer, men du kan bruge en hvilken som helst filhåndtering efter eget valg til formålet.

Du kan også søge i den officielle Flash-version på markedet, fordi filnavnet er det samme med versionsopgradering. Du kan krydse med at kontrollere flashversionsnummeret, som vi tidligere har nævnt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer