loader
bg-category
Skjul private filer i billeder, videoer eller lyd (Media Steganography) - DeEgger Embedder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er uvidende om begrebet Steganography, mangler du muligvis en af ​​de mest anvendte metoder til sikring af vigtige data. Det er en teknik, der giver dig mulighed for at integrere en fil i en anden. Formålet med det er at skjule den oprindelige fil, gør den uforskammet til en utilsigtet modtager ved at skjule den inden for en falsk. Hvis en bestemt følsom information, du overvejer, kun er din prerogative, så er det hensigtsmæssigt at bruge det fra en steganografi til at holde det væk fra andre. Der er forskellige Windows-programmer til din rådighed (både betalt og gratis), der gør dette job og tilbage i 2010, Aatif gennemgået SilentEye, der bruger steganografi teknikken til at skjule fortrolige data. Vi har en anden lignende ansøgning for dig mærket som Deegger Embedder, som tilbyder samme facilitet, men med støtte til yderligere medieformater. Denne gratis trinanography software er designet til at fusionere to eller flere filer sammen, understøtter en lang række filudvidelser, du kan skjule og lader dig oprette den falske fil i AVI, JPEG, MP3, MP4, PDF, PNG og andre formater.

Hele processen med at kombinere og udvinde en fil er ret simpel. Alt du behøver er at vælge din værtsfil og integrere fil via simpel træk og slip. Du kan dog også bruge browse-knappen i højre side af vinduet til at vælge dine filer. Som tidligere nævnt kan du integrere så mange filer i en enkelt fil som du vil. Når du har tilføjet din kilde og indlejrer filer, skal du blot klikke på Forene knappen nederst for at gemme din falske fil, hvilket gør den vævede fil inden for helt skjult til enhver tredje person.

Har jeg nævnt, at du kan bruge det samme værktøj til at dekryptere din fil? Alt du skal gøre er at klikke på Uddrag knappen for at vælge den steganografiske fil, du lige har oprettet og klik på Åben, i det følgende vindue. Det vil derefter bede dig om at vælge målmappen til filudvinding, vælg blot din output directory og klik Gemme at udtrække din oprindelige fil

Du kan klikke på Indstillinger knappen nederst til højre i vinduet for at åbne en konfigurationskonsol, hvor du kan skifte mellem singe, multi-vært og parallelle tilstande, aktivere / deaktiver skrivebeskyttet og redigere indstillinger for tidsstempelindstillinger og ændre visningsindstillinger.

Værktøjet virker på både 32-bit og 64-bit OS udgaver af Windows og understøtter Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download DeEgger Embedder

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer