loader
bg-category
Kayak Pro tilbyder den mest omfattende rejseplanlægning på iPhone / iPad

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Alle, der rejser meget, og ejer en iPhone eller iPad, er sikker på at have hørt om den populære Kayak Pro app. Hvis en app er værd for en rejsendes penge, er det kajak. For alle dem, der ikke er bekendte med tjenesten og dens iOS-app, er Kayak den ultimative flyve- og rejseplanlægger. Uanset om du skal rejse til den nærliggende by eller på tværs af hele kontinentet, kan Kayak Pro helt sikkert tilbyde dig noget nyttigt. App hjælper sine brugere i alt fra flysøgning til reservation detaljer, leje biler på din destination, booking det perfekte hotelværelse og endda pakning til turen. Du kan få priser, kort til større lufthavne og meget mere takket være Kayak Pro til iOS. Appen har eksisteret i App Store i lang tid, men den store nyhed er, at den er gået fri i et begrænset tidsrum, og du kan nyde alle sine svimlende grundige funktioner uden at skulle betale noget.

 

Kayak Pro har eget interne system, og alt hvad du gør inden for appen kan spores og følges op gennem disse meddelelser. Derudover kan du oprette en eksklusiv Kayak-konto fra appens indstillingsmenu for at gøre dine data tilgængelige via skyen. Tilmelding er let og kræver intet mere end dit e-mail-id og en appspecifik adgangskode. Fra den samme menu er det muligt at ændre standardvalutaen, der bruges i appen. For at holde tingene simple, har Kayak Pro bare en hovedskærm, og alt hvad appen er i stand til at gøre er at blive initieret derfra. Bruger Redigere knappen øverst til højre, du kan omarrangere alle mulighederne på startskærmen. Så hvad er mulighederne i Kayak Pro?

 

 

Hoteller

Før du begynder at tænke på at bestille en flyvning, er det klogt at bestemme det sted, hvor du vil blive, når du når din destination. Derfor er menuen Hoteller den første, der er angivet i appen. Gennem denne menu kan du finde hoteller i nærheden af ​​din nuværende placering (hvis du ikke reserverede et værelse på forhånd), eller der er mulighed for at udføre en mere detaljeret søgning ved manuelt at vælge en by og definere dine behov (antal gæster og nødvendige værelser). Denne hotel søgning vil frembringe alle de muligheder, der er tilgængelige for dit ophold. Resultaterne kan ses i form af en liste eller på et kort. Takket være Sortere og filtre indstillinger i appen behøver du ikke gennemse listen for at finde det perfekte sted. Bestil kun listen på baggrund af dine prioriteter, og du er god til at gå. For at få noget ekstra perspektiv på de ledige hoteller, kan du se deres anmeldelser på Expedia og Hotels.com.

 

 

Fly

Ved at fortælle Kayak Pro om din destination, antallet af personer, der rejser med dig og den dato, hvor du agter at forlade, kan du stole på appen for at komme med alle nødvendige flyoplysninger, du har brug for. Hvis dine rejseplaner involverer at gå til flere steder, skal du vælge Multi-City valg og vælg alle de byer, du har til hensigt at besøge. Kayak Pro lister på alle de flyvninger, der matcher dine kriterier, og du kan ringe til afdelingen for det mest hensigtsmæssige flyselskab, takket være de kontaktoplysninger, som appen tilbyder.

biler

Når du har nået din destinationsby, vil du uundgåeligt også bevæge dig inden for regionen. Så foreslår Kayak Pro alle de bedste taxi- og biludlejningstjenester i alle større byer.

Mine rejser

Dette afsnit af appen synkroniseres med webversionen af ​​kajak og viser alle dine noter og andre rejsedetaljer fra dine tidligere rejser.

 

 

Flight Tracker

Flight Tracker er blandt de mest nyttige funktioner i Kayak Pro. Over hele verdenerne er flyforsinkelser ret almindelige, og dette afsnit af appen sikrer, at du aldrig må lide gennem timer i venteloungeen på en lufthavn. Indtast blot dit flynavn eller andre detaljer i menuen, og appen vil fortælle dig, om flyet er på skema eller ej. Hvis du tilføjer et fly til din sporingsliste, meddeler Kajak dig, om der er nogen ændring i dens timing.

Prisalarm

Hvis du ikke går overalt lige nu, men vil elske at rejse, hvis prisen er rigtig, er Price Alerts bare den ting, du har brug for. Du kan oprette en advarsel i appen, og når billetpriserne går ned til en bestemt destination, vil du straks vide det.

Airline Directory

Vil du ringe til et flyselskabskontor, men har ikke nummeret? Kayak Pro-biblioteket har kontaktoplysninger for alle større flyselskaber.

Ture og attraktioner

For alle dem, der ønsker at rejse, men er ikke sikre på, hvor de skal gå, har menuen Tours & Attractions nogle gode forslag.

 

 

Luftfartsgebyrer

En anden fantastisk nyttig menu af Kayak Pro. Hvis du rejser med masser af bagage (eller et kæledyr), er en tur til appens flygebyrs-menu et must.Her kan du lære alt om prisstrukturen for bagagehåndtering, kæledyrsrejser, måltider og alle andre luftfartsselskabsudgifter bortset fra din billet.

Lufthavnsinformation

Er du bekymret for at gå tabt i terminalen? Kayak Pro har indendørs kort til alle de største lufthavne i verden. Du kan lære den nøjagtige placering af butikker, ventende lounge og andre vigtige områder.

Buzz & Valutaomregner

Kayak Pro har egen valutaomregnerende regnemaskine. Derudover kan du også gå til Buzz-menuen og se de flyselskaber og destinationer, der er populære blandt andre brugere i disse dage.

Pakke liste

Kajak lister alle de ting, som folk normalt tager med dem under rejsen. Bare gå gennem disse lister, og du vil aldrig glemme noget af betydning nogensinde igen.

Kayak Pro er gået fri i en begrænset periode, men selv når den vender tilbage til sin normale pris på $ 0,99, kan du bruge den gratis (annonce-understøttede) version af appen, der har alt undtagen indendørs terminalkort.

Download Kayak Pro til iOS

Download kajak til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer