loader
bg-category
Jailbreaking Går Juridisk Og Apple Gælder Altid Garanti Hvis Du Jailbreak

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

iPhone, iPod Touch og iPad brugere har nu en chance for at fejre, fordi jailbreaking disse enheder er blevet erklæret som lovlige og legitime under DMCA. Apple synes at udvise sådanne afgørelser praktisk talt ved at fortsætte med at holde "jailbreak void warranty" holdning til alle deres enheder.

Jailbreaking blev erklæret lovlig i går i en afgørelse i henhold til DMCA-loven. Vi ved ikke, om implikationen af ​​denne DMCA-afgørelse vil tvinge Apple til at tilbyde garantier på jailbroken iDevices eller ej. Her er Apples officielle reaktion på gårsdagens DMCA's afgørelse:

Apples mål har altid været at sikre, at vores kunder har en stor oplevelse med deres iPhone, og vi ved, at jailbreaking alvorligt kan nedbryde oplevelsen. Som vi tidligere har sagt, går det store flertal af kunderne ikke jailbreak deres iPhones, da dette kan krænke garantien og kan få iPhone til at blive ustabil og ikke fungere pålideligt.

Denne nyhed vil helt sikkert blive cheered i udviklercirkler, der blev afvist af App Store, og som måske nu forsøger at starte deres betalte apps på jailbroken iDevice-installatører som Cydia, idet det vides at det ikke er lovligt at gøre det.

Et andet aspekt af dette kan være knyttet til, at Apple aldrig har retsforfulgt nogen, der laver, forfatter eller markedsfører iOS hack- og mod-software. Mens de aldrig har støttet det officielt eller tilbudt garantier på jailbroken enheder, har de ikke forfulgt dem i retten for at gøre det, der har været noget uventet positivt fra Apple. Det begrunder dog ikke at nægte at kræve en hardwaregaranti på en jailbroken enhed.

Lad os håbe, at denne afgørelse gør det obligatorisk for Apple (og andre producenter) at respektere deres produktgarantier for hardwarefejl, uanset hvilke softwareændringer der er foretaget på enheden, på samme måde som pc-producenterne er forpligtet til at respektere deres garantier uanset om du kører Windows, Linux eller et andet operativsystem på din pc, og uanset hvordan ændret det operativsystem er.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer