loader
bg-category
Download og installer PHP til Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Android viser sig at være robust, alsidigt og yderst kraftfuldt mobilt OS med kontinuerlige innovationer, som altid. Da smartphones er blevet kraftfulde håndholdte computerenheder, kan man endda bruge dem som udviklingsmaskiner. PHP-udviklere kan nu bruge deres Android-telefoner eller -tabeller til at kode scripts og programmer uden problemer. Tidligere var denne kapacitet ikke så meget tilgængelig med andre Smartphone OS derude. Vil du lære mere? Læs videre…

PHP er et godt programmeringssprog, der driver en meget væsentlig del af internettet (herunder AddictiveTips). Uanset om du er en nybegynder interesseret i at lære PHP, eller en veteran programmør, der kan skrive kode med lukkede øjne, at have mulighed for at kode på farten uden at behøve at slæbe din laptop sammen kan være en betydelig fordel. Med den stigende popularitet af magtfulde Android tabletter, kan denne kapacitet komme endnu mere praktisk.

Du kan starte kodning i PHP på din Android-enhed ved at installere en simpel APK-app på dit håndsæt ved hjælp af metoden vist i videoen nedenfor:

Irontec er udvikleren bag denne handy PHP programmør app til Android og deres vision er at gøre PHP udvikling ved hjælp af Android-platformen praktisk og gennemførlig ved at levere omfattende værktøjer og dokumentation. Videoen, der er vist ovenfor, viser tydeligt Android's evne til at udføre PHP-scripts uden problemer eller problemer. Du kan downloade PHP For Android APK og klik her for at samle flere oplysninger, vejledninger og manualer om arbejde og test af denne kodende app til Android. Mindstekravene til denne app er temmelig fantastiske, da du bare skal være på Android 1.5 for at udføre denne applikation. Men (og unødvendigt at sige), jo nyere din version af Android, jo bedre. Selvom PHP til Android vil køre på endda hardware, hvis du vil køre komplicerede PHP-scripts, der involverer omfattende behandling, jo mere avancerede din enhed er, desto bedre.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer