loader
bg-category
Deaktiver NVIDIA-kontrolpanel fra skrivebordet Højreklik-kontekstmenu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Har du et Nvidia grafikkort? Den nyeste firmware fra Nvidia installerer et script, der aktiverer Nvidia Control Panel på skrivebordet med højre klik på kontekstmenuen. Dette kan sænke indlæsningshastigheden i kontekstmenuen, når du højreklikker på skrivebordet, hvis du bruger en computer med lavprinter. I mit tilfælde behøver jeg simpelthen ikke denne mulighed, fordi den er ubrugelig. Hvis du er i samme situation som mig, er det tid til at deaktivere / fjerne det.

Et eksempel på Nvidia Kontrolpanel elementet i højre-klik-kontekstmenuen vises på skærmbilledet nedenfor.

Deaktiver Brug af indbyggingsmulighed

Højreklik på den Desktop og vælg NVIDIA-kontrolpanel. Gå nu til Udsigt og fjern markeringen fra Tilføj Desktop Kontekst Menu.

Nu vil du se Nvidia Kontrolpanel gået fra højreklikmenuen.

Deaktiver ved Hacking Registry

Hvis du ikke har det Tilføj Desktop Context Menu mulighed i dit Nvidia kontrolpanel, så kan du fjerne det ved hjælp af registreringshak.

Type regedit i din Start menu søgning eller Løb dialog boks. En gang Registerredigering er åben, naviger til følgende filial,

HKEY_CLASSES_ROOT Register Background shellex ContextMenuHandlers

Højreklik på NvCplDesktopContext og vælg Eksport og gem filen på et sikkert sted, vil dette blive nyttigt under backup. Nu skal du blot slette nøglen.

Deaktiver Script fra Loading ved hjælp af ShellExView

Hvis du vil deaktivere shell-udvidelsesnøglen fra indlæsning igen, skal du blot bruge ShellExView til helt at deaktivere Nvidia shell-forlængelsen fra at køre igen.

Kør programmet, og du vil se en liste over hundredvis af shell extensions, find DesktopContext Class fra listen (den bedste måde er at trykke på Ctrl + F og skriv navnet i søgefelt).

Du vil se Nvidia Display Properties Extension skrevet i Beskrivelse, for at bekræfte dobbeltklik på det, og du vil få fulde egenskaber med navn og detaljer. Deaktiver denne shell forlængelse, og du er færdig!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer