loader
bg-category
Dataoverførsel af harddisk

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når drevet er defekt, bliver det svært at overføre dataene til et nyt drev. Roadkils Raw Copy kopierer ikke kun data fra en harddisk til en anden, men kan også overføre de nøjagtige data fra et lokalt drev til et andet, lad os sige til et eksternt drev.

Programmet kopierer en disk som et råbillede fra et drev direkte til et andet for at sikre, at alle data kopieres korrekt fra det defekte drev. Roadkil er en pålidelig udvikler, vi dækkede tidligere et andet værktøj fra dem, der hedder ustoppelig kopimaskine, som kunne gendanne data fra korrupt harddisk.

Hvad der gør Raw Copy anderledes end ustoppelig kopimaskine, er evnen til at kopiere hele disken til et andet sted som et råbillede. Brugen kræver ikke andet end at vælge kilden og målrette lokale drev / harddiske. Når du er færdig, skal du blot trykke på Kopier.

Ifølge udvikleren har programmet en indbygget datagendannelsesfunktion, som forsøger at gendanne data fra dårlige sektorer for at sikre, at alle tilgængelige data genoprettes fra drevet. En stor fordel ved denne app er, at det tillader, at drev med ukendt filsystem også kopieres, herunder men ikke begrænset til Gaming Consoles, Mac og Data Recorders.

Det virker på alle versioner af Windows, herunder den nyeste Windows 7.

Download Roadkils RawCopy

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer