loader
bg-category
DamnVid: Gratis Video Downloader og Converter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

DamnVid er både en lokal video konverter og en online video downloader / konverter. Konvertering af lokale videoer er ikke noget nyt, Oxelon Media Converter gør et bedre job. Hvad vi faktisk elsker i denne app er on-fly-konverteringen af ​​onlinevideoer, mens de hentes. På lægmandens sigt kan du downloade videoer fra flere videodelingssteder og konvertere dem i realtid, mens de hentes.

Det er et must have værktøj, der sagde vi det. I stedet for at skulle først downloade videoer og derefter konvertere dem ved hjælp af ekstra 3rd party-værktøjer, hvorfor ikke downloade og konvertere dem on-the-fly? DamnVid understøtter mange videoer, herunder YouTube, Break, CollegeHumor, Dailymotion, Flickr, Blip.tv, Game Trailers, DeviantArt, IGN Video, Metacafe, MySpace, LiveVideo, Megavideo, Veoh og Vimeo, blandt mange andre.

Til at begynde med, vælg en videofil (lokal eller online). Når den er tilføjet, vil den blive vist i hovedvinduet med ventende status. Når du tilføjer onlinevideoer, kan det overvåge dit udklipsholder og liste alle opdagede videoer, der er blevet kopieret til udklipsholderen.

Der er flere profiler, du kan konvertere videoen til. Højreklik på videofilen, vælg kodningsprofil og vælg den ønskede profil, hvor du vil konvertere videoen.

Når alt er gjort, hit Lad os gå! knappen for at starte processen. Der er masser af videoindstillinger, du kan tilpasse fra Indstillinger. Vælg en profil fra listen, eller tryk på Tilføj profil for at oprette en brugerdefineret ny profil.

Under testen af ​​applikationen blev lokale videoer konverteret problemfrit, men online videoer var mildt succesfulde. Nogle online videoer konverteres succesfuldt, mens andre ikke (fik konverteret kun 40%, og det er det). Du har måske held og lykke med det, gå videre og giv det et skud.

Bortset fra Windows, er programmet også tilgængelig til Mac og Linux. Maskinerne vi testede på kører Windows 7 x86.

Download DamnVid

[via Biringa]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer