Reparer og reparer Internet Explorer 8 med Fix IE-værktøj

Reparer og reparer Internet Explorer 8 med Fix IE-værktøj
Reparer og reparer Internet Explorer 8 med Fix IE-værktøj
Anonim

Hvis du har noget problem, mens du kører Internet Explorer, eller det blev ødelagt af et malwareangreb, så kan du prøve Fix IE-hjælpeprogrammet for at få det tilbage til det normale. Sædvanligvis er kilden til sådanne problemer, at DLL- og OCX-filer fra Internet Explorer bliver uregistreret på grund af et malwareangreb eller en anden grund, genindfører dette værktøj simpelthen dem igen.

Hvis du spekulerer på, hvad jeg mente ved registrering og afregistrering af DLL-filer, kan du læse dette tidligere indlæg for at få en ide om det. Kører dette værktøj er meget enkelt, download det fra linket nævnt i slutningen af dette indlæg, pak det ud og kør dets eksekverbare fil Fix IE Utility. Da det er et bærbart værktøj, behøver det ingen installation. Her er den første skærm, som vises, når du kører den.

Image
Image

Hit the Kør værktøj knappen, vil den bede dig om bekræftelsen om at genregistrere DLL- og OCX-filerne.

Image
Image

Klik OK og det vil løse problemerne med internet explorerens systemfiler. Men sørg for at lukke alle IE-vinduer, før du kører dette værktøj.

Download IE Fix Utility

Jeg har testet dette værktøj med succes gennem Internet Explorer 8 i Windows 7. Det virker også med Internet Explorer 7. Nyd!

Populært emne.