loader
bg-category
Download AVG 9 Antivirus Free Edition

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tidligere denne måned udgav AVG version 9 af deres populære antivirus. I dag har de udgivet en efterfølger til deres gratis antivirus-serie, AVG 9 Antivirus Free Edition. Den erstatter deres AVG Free Antivirus version 8.5 og er meget hurtigere end alle tidligere versioner.

Så hvad omfatter det? Den har en indbygget LinkScanner og Phishing Protection. Antivirus, AntiSpyware og nogle grundlæggende anti-rootkit beskyttelse. Hele brugergrænsefladen er ens og er ikke ændret meget. Scanhastigheden som den betalte version (Pro-version) er blevet øget op til 50% procent sammenlignet med AVG 8.

Det eneste problem, jeg finder, er tilføjelsen til AVG Safe Search, der er installeret i Firefox uden mulighed for at afinstallere det. Da jeg bruger WOT og andre sikkerhedsværktøjslinjer, der har AVG Safe Search, er det absolut ikke nødvendigt. Men ellers har det sagt, at AVG 9 Free er en fremragende antivirus software, da du får det gratis. 😉

Jeg væddemål på Avast 5 Free Antivirus, som skal komme ud inden udgangen af ​​denne måned, sandsynligvis efter Windows 7-lanceringen. Først da kan jeg pusse AVG 9 Free med Avast 5 Free og Microsoft Security Essentials for at se, hvilken udfører bedre.

Download AVG Antivirus Free Edition 9

Det virker på Windows XP, Windows Vista og Window 7. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer