loader
bg-category
Helt slet en bruger sammen med Associated Home Directory i Ubuntu Linux

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når du opretter en bruger i Ubuntu, oprettes den respektive mappe i systemets / home-partitionen. Når du fjerner en bruger, sletter systemet det fra alle steder, undtagen det er relevant mappe i / hjem. Linux Distributions fjerner ikke brugerens hjemmemappe, når brugeren slettes. Lad mig guide dig, hvordan du fjerner en bruger sammen med sin hjemmekatalog.

For at bekræfte ovenstående udsagn, gå til System> Administration> Bruger og Gruppe mulighed. Her er dialogboksen, der vises.

Nye brugere kan oprettes fra knappen Tilføj bruger, og en bruger kan slettes fra knappen Slet. Her er en besked, der vises, når du sletter brugeren, det står at brugerens / hjemmekatalog ikke fjernes.

Nu for at fjerne en bruger sammen med sin hjemmekatalog, skal du åbne terminalen og køre følgende kommando for at slette brugeren helt.

sudo deluser -remove-home brugernavn

hvor "brugernavn" skal erstattes med navnet på den bruger, du ønsker at slette. Som et eksempel, for at slette brugeren Aun, kør kommandoen som følger:

sudo deluser -remove-home aun

Det er det. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer