loader
bg-category
InstaCC: Få fotografiske udfordringer og se Instagram i Kalender-tilstand

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du kan lide billedeffekter og filtre, er der iOS-apps, der tilbyder mere variation end Instagram. Hvis du kan lide billeddeling, er du sikker på at finde netværk, der har større rækkevidde end Instagram. Men hvis du kombinerer begge disse funktioner til en app, begynder du at forstå årsagen bag Instagrams popularitet. Folk elsker Instagram på grund af dets intuitive interface og den måde, hvorpå fotodeling fungerer i appens eget netværk. Selvom den officielle Instagram-app er temmelig god, betyder det ikke, at der ikke er plads til tredjepartskunder af tjenesten. At have iPhone apps som InstaCC giver Instagram-fans en alternativ måde at surfe gennem deres fotofiler. Ikke kun det, InstaCC krydder også ting op ved at give brugerne forskellige fotoutfordringer for at fange deres fantasi. Til tider er alle nødt til at løbe tør for ideer om billeder, de skal sende via deres netværk, og InstaCC vil hjælpe dig med at komme over denne mentale blok ved at foreslå emner for billeder.

Selvfølgelig behøver du ikke en separat app-konto for at kunne bruge InstaCC, og at logge ind med dine Instagram-legitimationsoplysninger er alt, hvad der kræves.

 

 

Fotovisning

Med hensyn til billedvisning har InstaCC overhånden over Instagram på to måder. I stedet for at vise alle billeder på en skærm, kan du se dem på en mere normal og albumlignende måde. Bortset fra det er appen perfekt, hvis du kan lide at holde tingene i kronologisk rækkefølge.Kalenderoversigten arrangerer dine feeds alle på appens egen tidslinje, og du skal bare trykke på en bestemt dato for at se alle de fotos, der er indsendt igen. Kalenderen virker til dine egne billeder, såvel som for de personer, du følger. InstaCC kan bruges som et komplet Instagram-alternativ, da du kan sende nye billeder, og vil ikke gå glip af nogen af ​​de andre funktioner, der er tilgængelige i den officielle iOS-klient for tjenesten. Du kan tilføje kommentarer til billeder, gennemse via hashtags og administrere andre aspekter af din konto. En anden nyttig funktion, der tilbydes af InstaCC er forudindstillede tags. Hvis der er et par mærker, der vises i dine billeder regelmæssigt, kan du gøre dem til dine forudindstillede tags, og de bliver automatisk tilføjet til hvert billede, før de offentliggøres.

 

 

Udfordringer

For at holde dig interesseret i Instagram, kommer InstaCC med en masse fotografiske udfordringer baseret på forskellige emner. Du kan deltage i nogle få udfordringer gratis, men andre skal låses op via køb i app eller ved at udføre opgaver som rating InstaCC på App Store. Heldigvis er de nybegyndere udfordringer nok til at holde dig travlt i et stykke tid. Inde i hver udfordring er der opgaver for hver dag. For eksempel, hvis du spiller på farver udfordring, din første opgave er at sende et foto, der har noget at gøre med farven blå. App'en vil endda sende dig en påmindelse, hvis du glemmer dagens udfordring. Påmindelsen kan konfigureres i Indstillinger afsnit af InstaCC. Hvis du vil se udvalgte billeder fra andre brugere, der deltager i den samme udfordring, skal du bare gå til opgavens dedikerede album og holde tapp på skærmen for at indlæse flere billeder.

InstaCC er en app, der har potentialet til at give en tiltrængt gnist til de fleste folks Instagram-liv. Du kan prøve denne iPhone-optimerede app gratis ved at gå til det følgende link.

Download InstaCC til iOS

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer