loader
bg-category
Pencil Project: Et kraftfuldt og nemt at bruge GUI Prototyping Tool

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Planlægning og skitsering af ideer før de tages til implementering er en nyttig kvalitet, som udviklere har lært at værdsætte. Ved udvikling af hjemmesiden er begrebet wireframe, som er et diagram eller en skitse af et websted, der er klar til at blive overleveret til en grafisk designer, resonanseret med dette behov. På den anden side beskæftiger prototyper med at udarbejde en plan før udførelse for vellykket produktudvikling. Pencil Project er et nyttigt GUI prototyping værktøj, der udstyre kreative personer til at udarbejde, skitsere, analysere og færdiggøre deres ideer ved hjælp af en bred vifte af elementer, herunder almindelige former, grundlæggende webelementer, sketchy GUI, stencils og meget mere. Disse kan så eksporteres i PNG, SVG, HTML, PDF og ODT filformater til applikationer i forskellige udviklingsområder med en kunstnerisk, men teknisk teknisk plan, klar til efterbehandling.

Så snart installationen er færdig, kan du bruge blyantprojekt til at begynde at oprette diagrammer. Programmet er opbygget på Firefox-platformen, fordi grænsefladen ligner noget på selve browseren. Den venstre sidebjælke præsenterer en række grundlæggende og avancerede elementer, der giver dig mulighed for at lave detaljerede figurer i hovedarbejdsområdet ved at trække relevante punkter over højre. Dobbeltklik på en figur, giver dig mulighed for at indtaste tekst, mens højreklik indeholder dig Ejendomme det giver dig mulighed for at indstille farver, arrangementer, skrifttyper, grænser og lærredskalibrering for at nævne nogle få.

Du kan placere yndlingselementer eller nye elementer i Mine stoffer fane for nem adgang. Desuden giver vinduet Fælles former dig mulighed for at udnytte basiselementer som f.eks. Indsættelse af kugler, ballon, billeder, linje, tekst og former som rektangel, oval osv. Afsnittet Basic Web Elements er nyttigt for webudviklere, der har til formål at spare tid ved at levere de mest brugte elementer til wireframe design.

For softwareudviklere har produktgrænsefladen den største betydning. Med dette i tankerne giver den sketchy GUI-samling relevante elementer, der er nyttige til prototyper. Nu kan du designe hele grænseflader ved hjælp af HTML-tekster, faner, fremskridt / rullelinje, meddelelsesboks, vinduesramme, lister, felter og menuer.

For at tilføje kreativt indhold til din verden i Pencil Project, Værktøj menuen giver dig mulighed for at få adgang Stencil Generator og Clipart browser at søge efter og vælge relevant materiale til dit projekt.

Den endelige plan kan derefter eksporteres som et dokument i forskellige formater, herunder HTML-websider, PNG-billeder, Printervenlige PDF-formater og meget mere.

Som konklusion vil dette værktøj helt sikkert være til gavn for designere og udviklere til at konvertere deres ideer til virkelighed. Vi testede den frittstående version af blyantprojektet på Windows 7, 64-bit udgave. Det understøtter Linux, Mac OS X og Windows. En Firefox-tilføjelse er også tilgængelig, uden omkostninger.

Download Pencil Project

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer