loader
bg-category
HotKey Resolution Changer: Skift Skærmopløsning ved hjælp af genvejstaster

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Ligesom skærme er designet i forskellige størrelser, varierer deres skærmopløsning også fra størrelse til størrelse. Større displays viser normalt højere opløsning og omvendt. Skønt LCD-skærme er designet til at fungere bedst ved deres native opløsninger, finder vi engang behovet for at ændre opløsningen (især hvis du stadig ejer gamle CRT'er). Heldigvis giver Windows dig mulighed for at ændre opløsningen på din skærm fra dens displayegenskaber, men du skal åbne skærmindstillingerne og ændre opløsningen manuelt og gemme ændringerne for at anvende den fuldstændigt. Nogle mennesker kan finde det at være noget trættende opgave. Tidligere har vi gennemgået et program, der hedder Display Changer, som gjorde det muligt for dig at skifte til den beslutning, du selv har valgt, i stedet for dem, der allerede er inkluderet i Windows, ved at angive de ønskede parametre, herunder bredde, højde, dybde, opdateringsfrekvens, dreje og positioner inklusive venstre, højre, top og nederste. I dag har vi en anden app til din rådighed, der hedder HotKey Resolution Changer. Det er en bærbar applikation til Windows, som gør det muligt at ændre opløsningen på din skærm via genvejstaster. Fortsæt læsning for at finde ud af mere om ansøgningen.

Applikationen har en samling af foruddefinerede opløsninger fra 480 x 640 til så højt som 1920 x 1080 (også højere opløsningsniveau afhænger af din skærmstørrelse og model). Støtte til opløsninger for både 4: 3 og 16: 9 ratio monitorer er inkluderet i listen. Du kan også tildele de understøttede farveindstillinger og opdateringshastigheder for skærmen til opløsningsnøglen, f.eks. 32 bit - 4 milliarder farver, 16 bit - 65 k farver og 8 bit - 256 farver og opdateringshastighed fra 25 Hertz til 60 Hertz (igen afhængigt af din display enhed). 2 til 9 sæt opløsning, farver og opdateringshastighed kan tildeles til forskellige hurtigtaster, nok nok til strømforbrugere. Minimering af applikationen vil tage det til systembakken, og du kan få adgang til det igen ved at klikke på meddelelsesikonet.

Under vores test fandt vi, at applikationen havde nogle stabilitetsproblemer, som efterlod os lidt skuffende. Vi håber, at udvikleren vil gøre applikationen mere stabil i den næste udgave (test blev udført på et 64-bit Windows 7 Ultimate-system). HotKey Resolution Changer har et hukommelsesfottryk på 4 MB, og fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7. Både 32-bit og 64-bit OS-udgaver understøttes. Du kan bruge downloadlinket nedenfor for at få fat i det.

Download HotKey Resolution Changer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer