loader
bg-category
RedCrab: Calculator med formelredigering og algebraisk ligestilling

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Sandsynligvis et af menneskehedens største opfindelser er matematik - algebra at være mere præcis. Alt vi gør i dag drejer omkring tal, og tal har ændret verden som vi kender det. Hvis matematik og statistik er gode opfindelser, så er regnemaskinen endnu større, hvilket hjælper med at udføre forskellige komplekse beregninger inden for få sekunder. Sammen med udviklingen af ​​Windows er standard Windows-kalkulatoren også gået fra at være værktøjet til bare division, multiplikation, tilføjelse og subtraktion af cifre for at få støtte til grundlæggende, videnskabelige, programmerer og statistiske beregninger. Men det mangler stadig muligheder, såsom at lave diagrammer og udskrivning af beregningerne, og jeg formoder, at disse funktioner nogensinde vil blive tilføjet. Mens jeg surfer på nettet, snuble jeg på noget interessant, der kunne glæde matte og statistik entusiaster og gøre deres arbejde meget lettere. Ansøgningen hedder RedCrab og er en bærbar lommeregner med støtte til videnskabsmodus, programmør, standard, felter og statistiske beregninger, som derefter kan udskrives direkte fra applikationen. Den understøtter komplekse algebraiske ligninger, brøker, firkantede rødder, logfunktioner, trigonometriske funktioner osv. Tal og symboler kan indtastes med tastaturet, den Funktionspanel eller det virtuelle tastatur, der leveres sammen med programmet. Mere om RedCrab efter pause.

Programmet giver dig mulighed for at udføre beregninger fra en brugervenlig grænseflade, med menuer og hurtige knapper øverst, mens Funktioner panelet vises på højre side. Du kan vælge at beregne Numbers, Scientific, Symbols, Programmer, Standard, Fields og Statistik. Fra Muligheder menuen, kan du indstille den til automatisk at beregne nummeret, når ‘=’ symbolet er indtastet. Udsigt giver dig mulighed for at skifte Gitter, Funktionspanel og Virtuelt tastatur. Programmet understøtter skære, kopiere, indsætte, fortryde og redo muligheder tilgængelige fra Redigere menuen, mens Printer muligheder er tilgængelige i Fil menu.

Indsætningsmenuen giver dig mulighed for at indsætte billede Fil, Tekstfil, Tekstboks, Resultatboks og Diagramboks ind i hovedapplikationen af ​​grænsefladen.

Vælg Virtuelt tastatur fra Udsigt ruden for at aktivere det indbyggede virtuelle tastatur, så du kan indtaste tekst ved at klikke i stedet for at skrive med tastaturet.

Da det har nogle komplekse muligheder, kan RedCrab-regnemaskinen tage lidt tid at vænne sig til. Men det er ikke designet til nogen, alligevel, så brugere, der ved, hvad de laver, finder det ekstremt praktisk. Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Download RedCrab

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer