loader
bg-category
Tag skærmbilleder med defineret billedkomprimeringsniveau - Desktop Hunter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Skærmbilleder spiller en afgørende rolle for at gøre målgruppen klar over de trin, der er involveret i konfiguration eller installation af et program. Når du giver et billede med en beskrivelse, kan læsere nemt forstå beskrivelsen og kontrollere den pågældende sekvens. Som de, "Et billede er tusind ord værd", så sandt dette citat står. Capturing screenshots er ganske let, og i den ældre version af Windows var du begrænset til Print Screen på tastaturet, men mulighederne er udviklet i Windows 7 Snipping Tool. Men hvis Snipping Tool stadig ikke mætter din appetit, så er tredjepartsværktøjer vejen at gå. Der er forskellige Windows-programmer, der giver en række skærmbilleder, og nogle der endda føles noget unødvendige. Et af de værktøjer, du kan prøve, er Desktop Hunter. Det er et screenshot-tager værktøj, der lader dig fange screenshots og gemme dem i flere billedformater som JPEG, PNG, BMP og GIF. I modsætning til tidligere dækkede værktøjer, herunder Shotty og GreenShot, som begge er ret awesome, giver det dig mulighed for at indstille individuelle komprimeringsniveauer for hvert billedformat. Du kan indstille brugerdefinerede genvejstaster til at tage skærmbilleder af en valgt region, aktivt vindue eller det komplette skrivebord.

Hovedgrænsefladen har Kopier til udklipsholder, Gem, Indstillinger, Optag skrivebord, Optag aktivt vindue ogCapture valgt region indstillinger øverst, mens det optagne skærmbillede vises i hovedvinduet.

Inden du begynder at tage skærmbilleder, er det tilrådeligt at konfigurere komprimeringsniveauerne og vælge output billedformat. Dialogboksen Indstillinger indeholder individuelle komprimeringskvalitetsparametre for understøttede billedformater (JPEG, PNG, GIF og BMP). Det JPEG kompression niveauet varierer fra lavere til høj, mens PNG-kompression har en 0-9 skala, der giver dig 10 kompressionsniveauer. BMP Format kan gemmes i 1-bit, 4-bit, 8-bit, 15-bit, 16-bit, 24-bit og 32-bit, ogGIF kompression har to tilstande; Normal LZW kompression og GIF-kompatibel RLE-kompression. Under Automatisk lagring, kan du definere standardbilledformatet og en brugerdefineret mappe til at gemme optagne billeder. Det Hotkey mulighed giver dig mulighed for at indstille genvejstaster til Capture valgt region, Capture Active Window og Capture Desktop. Når du er færdig med at konfigurere indstillingerne, skal du klikke på Gemme.

Desktop Hunter er udviklet af NoVirusThanks, og vi har fundet det ganske anstændigt alternativ til integreret Windows app. Applikationen virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7 og er også tilgængelig som en bærbar version. Test blev udført på Windows 7 Ultimate.

Download Desktop Hunter

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer