loader
bg-category
Instagrille Opdateret, Nu kan du downloade billeder og se nærliggende aktier

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det ser ud til, at alle har snakket om Instagram i disse dage. Sjældent sker det, at en app eller tjeneste skaber så meget hype, men denne iOS og Android app har sikkert tjent sin krone i verden af ​​mobilfotografering. Hvis du har fulgt os i et stykke tid, så skal du vide det igen i april, tog vi et dybtgående kig på Instagrille for Pokki - en yderst praktisk og smuk applikation, som giver dig mulighed for at se dine Instagram-fotos uden at åbne din webbrowser eller ty til en smartphone. Programmet har modtaget en vigtig opdatering, der giver brugerne flere muligheder og gør denne fantastiske app endnu bedre. Hvis du ikke er opmærksom på det, Instagrille er et Windows-program svarende til den mobile Instagram-app (godt i et vist omfang selvfølgelig), hvilket letter dig at følge dine Instagram-feeds. Du kan tjekke de populære Instagram-fotos, ligesom du ville gøre i mobilappen, og kommentere eller elske fotos. Lad os se, hvad opdateringen bragte til os med hensyn til design og funktioner.

Interfacet ser ud til at være lidt ændret end før, og alt til det bedre. Fanerne til at navigere mellem applikationen er nu placeret øverst, og den blå bjælke øverst erstattes med en hvid. Den indlysende tilføjelse her er den i nærheden sektion, som giver dig mulighed for at se billeder, der er blevet snappet og delet over det populære fotodeling netværk i din nærhed - en god funktion til at lære, hvad folk har delet tæt på din nuværende placering. Du kan få adgang i nærheden selv uden at logge ind på Instagram, da det kun bruger dine nuværende koordinater og ikke instagramoplysningerne.

En anden mulighed, der efterlod os i den tidligere version, var at det ikke vil tillade dig at downloade et billede. Til vores glæde har udviklerne endelig kastet i en downloadindstilling også. At downloade billedet er ret simpelt; Når du åbner et billede, skal du holde musemarkøren over det for at afsløre Download billede knap. Klik på det, vælg målkataloget, og du er færdig. Selv om denne nye funktion er varmt velkommen, ville det have været endnu pænere at have en batch download option.

Samlet set er den opdaterede version simpelthen fascinerende. Det skal bemærkes, at Instagrille er en Pokki app, som også installeres sammen med Instargille, når du downloader applikationen. Det virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download Instagrille

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer